Cornellà CFS B 1 – 6 Cadet A

El passat dissabte 27, el Cadet A visitava una pista coneguda, la del Cornellà CFS B. Era coneguda pel partit de pretemporada que es va anar a jugar i que va acabar amb clara victòria dels molinencs.

cornella cadetA

Aquest fet potser va fer que els nostres jugadors no sortissin amb tota la concentració i intensitat necessàries. S’intentava i s’aconseguia portar un ritme ràpid de pilota però petits detalls, potser provocats per la confiança, no deixaven aconseguir marcar els gols.

Calia obrir la llauna, com es diu col·loquialment, per encarrilar el partit. Així va ser. I amb un xut encertat des de fora de l’àrea en una jugada d’estratègia de córner, es va aconseguir el primer gol. El segon, en una passada llarga i ben definida. Amb aquest 0 a 2 s’arribava al descans.

La segona part havia de servir per agafar més distància en el marcador i poder jugar més tranquils i fent bé les coses. Lluny d’això, el Cornellà aconseguia escurçar distàncies posant un perillós 1 a 2 al marcador.

Però aquest fet va servir com estimulant per als nostres jugadors que, de mica en mica, van anar eixamplant la diferència en el marcador. La superioritat que s’anava veient en el joc, per fi es veia reflectida en els gols que s’aconseguien.

El resultat final d’1 a 6, tot i marcar una gran diferència, no demostrava la superioritat de joc i de domini que va tenir el Cadet A. Potser caldrà polir petits detalls per aconseguir marcar gols amb més facilitat i jugar, encara millor, de manera col·lectiva.

Aquesta victòria va servir per seguir a la part alta de la classificació sense haver perdut cap punt en els quatre partits disputats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.