CFS Molins 99

Roba oficial

Aconsegueix els productes i vesteix els nostres color

El CFS MOLINS 99 té com a proveïdors de la roba oficial del club l’empresa PLAY 2015 des de la temporada 2018/19, on es poden obtenir tots els nostres productes, roba i equipacions.

PLAY 2015 té l’empresa a Esplugues de Llobregat però no és botiga física per poder emprovar les peces de roba, així que els sistema de compra és a través de la seva pàgina web: https://play2015.es/. Dins d’aquesta web heu d’anar a l’apartat de CLUBS PLAY, i clicar en l’escut del nostre club CFS MOLINS 99. Seguidament us demanarà un clau d’accés que us proporcionarem des del club (coordinació).

Dins hi trobareu tots els articles del club que podeu necessitar: xandall, dessuadora d’entrenament, equipació de joc (de jugador/a i de porter/a), segona samarreta de partits (groga), samarreta d’entrenament, mitgetes (blanques o negres segons sigui jugador/a o porter/a), motxilla, etc.

A més, també trobareu el PACK MÍNIM OBLIGATORI pensat pels NOUS jugadors/es del club. En aquest PACK conjunt trobareu totes les peces de roba obligatòries a un preu més econòmic que si les agafeu per separat.

Aquest PACK MÍNIM OBLIGATORI de la roba del CLUB que és obligatori tenir i fer servir és el següent:

  • SAMARRETA DE COMPETICIÓ BLAVA (jugadors) o NEGRE (PORTERS)
  • PANTALÓ CURT BLAU MARÍ (jugadors) o NEGRE (PORTERS), en aquest últim cas podeu escollir entre pantaló reforçat o senzill.
  • MITJONS BLANC (jugadors) o NEGRES (porters)
  • PANTALONS XANDALL LLARGS NEGRES
  • DESUADORA BLAU ROYAL
  • SAMARRETA DE SEGONA EQUIPACIÓ GROGA
  • SAMARRETES D’ENTRENAMENT VERMELLES

 

A part del pack mínim obligatori també recomanem que els jugadors/es de cara als mesos d’hivern, vagin equipats amb la roba d’entrenament adequada: com ara les samarretes d’entrenament vermelles, els pantalons curts negres i sobre tot la dessuadora d’entrenament de color gris.

Recordar que tota comanda ens arriba al CLUB (Pavelló La Sínia), i nosaltres mateixos en fem l’entrega a la família o jugador/a sol·licitant. També teniu l’opció que us arribi la comanda directament al vostre domicili però té un cost extra de 8€.

ENLLAÇ DE LA PÀGINA WEB DEL NOSTRE PROVEÏDOR PLAY 2015: https://play2015.es/

27,00€

Samarreta
de competició

27,00€

Samarreta
de competició porters

18,00€

Samarreta d'escalfament vermella

18,00€

Samarreta d'escalfament groga

10,00€

Pantalons de competició

16,00€

Pantalon de competició porter

24,00€

Dessuadora blava

22,00€

Pantalons Xandall M99

21,00€

Bossa

25,00€

Bossa amb el nom

9,00€

Samarreta
Afició

5,00€

Mitgeta jugadors

5,00€

Mitgeta Porters

8,50€

Portasabates

21,00€

Dessuadora gris entrenament

8,00€

Samarreta d'entrenament

10,00€

Pantalons blancs

10,00€

Pantalons negres

16,00€

Pantalons Passeig M99