Benvolgudes famílies,

En el document adjunt trobareu els equips de la propera temporada 2021-22, amb els horaris d’entrenament, data d’inici, els entrenadors i/o ajudants i els jugadors de cada equip.

Cal esmentar, que ens reservem el dret de poder modificar qualsevol aspecte esmentat en aquest document, per tal de millorar l’organització i el funcionament dels equips i club; sobretot per aquells jugadors i jugadores que són nou la propera temporada, ja que al setembre acabarem d’encaixar adequadament els equips. En qualsevol cas, sempre en sereu informats.

De la mateixa manera, des de la categoria aleví a sènior, durant la temporada, és possible que alguns jugadors i jugadores canviïn d’equip i/o s’intercanviïn jugadors d’equips puntualment, ja sigui pel seu millor desenvolupament, pel seu rendiment o per completar algun equip que necessiti jugadors/es. Des de la coordinació valorem aquests canvis positivament ja que ajuden a un desenvolupament més complet dels jugadors/es.

Finalment, esmentar que els entrenaments específics de PORTERS s’iniciaran a l’octubre. Durant l’inici de la temporada se us comunicarà els dies i horaris d’entrenament de cada categoria.

Per qualsevol consulta escriviu a molins99@gmail.com
Coordinació del CFS MOLINS 99

COMPONENTS I EQUIPS 2021/2022