Benvolgudes jugadores i jugadors, mares i pares,
Com ja sabeu, han passat moltes coses des del darrer comunicat del mes de Gener que volem repassar:

  • Tots els equips de Club ja poden entrenar des del mes de Febrer, adaptant-nos en tot moment a les normatives sanitàries, a les limitacions horàries i al toc de queda.
  • El Sènior femení A ha tornat a la competició, en una lliga on només es disputarà una volta.
  • El Sènior masculí ha acabat la primera lligueta de la competició. El proper dissabte 13 de Març comença la segona lligueta per aconseguir la permanència a Tercera Nacional. El grup és de 6 equips amb anada i tornada.
  • Hem començat les retransmissions dels partits a La Sínia dels Sèniors A masculí i femení pel canal Youtube del Club. Volem donar les gràcies a les persones que ho fan possible (Cristina, Guillem, Eva, Marina, Anna, David, Jose Antonio…). En els partits que juguem com a visitants sempre que podem ho fem per Instagram. Durant la setmana podeu trobar tota la informació a les xarxes socials del Club.
  • Es permet la tornada a la competició de les categories Juvenil i Sènior territorial, aquesta represa serà el cap de setmana del 20 i 21 de març.

Ben aviat, els equips afectats tindreu tota la informació.

  • La resta de categories, de moment, continuen sense poder competir.
  • En quant a les activitats extres del club, us hem d’informar que enguany no hem pogut organitzar ni podrem dur a terme les Colònies de setmana santa, així doncs, per setmana santa no organitzarem cap activitat.

Pel que fa a les quotes, el Club va decidit passar la segona quota aquest mes de març, així doncs, us arribarà en els propers dies. El mes de febrer no es passarà perquè ja havíem cobrat el mes de novembre per avançat i finalment no es va poder entrenar. Podem dir que canviem febrer per novembre. A final de temporada passarem la darrera quota amb els mesos d’abril, maig i juny, sempre que es pugui seguir entrenant.

En un dia tan important com avui heu de saber que el Club manté els mateixos criteris pels equips femenins i masculins de l’entitat. Actualment tenim 6 equips femenins i estem treballant per poder incorporar-ne un de nou. El Futbol Sala femení és una aposta clara del CFS Molins 99 des de fa molts anys i seguirem en aquest camí.

Atentament La Junta Directiva,
Molins de Rei, Març de 2021