Des de la Coordinació del CFS MOLINS 99 es va organitzar una sorpresa per tots els equips de la base; ni menys esperaven que la setmana passada vinguessin jugadors dels sènior masculí i femení a entrenar amb ells.

Doncs així va ser, durant els entrenaments dels equips de les categories PREBENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVÍ i INFANTIL masculins i femenins van assistir jugadors dels dos sèniors masculí i femení per viure un entrenament conjunt i molt proper amb els jugadors de la base.

Il·lusió, felicitat, curiositat i molta diversió en les cares de tots els jugadors i jugadores de la base, i com no podria ser menys la disponibilitat, la generositat i la gran predisposició dels jugadors sèniors per assistir en aquesta jornada de convivència.

Agrair l’assistència a David García, Àlex Sánchez, Alfredo Valdez, Bruno Lluelles, Sergi Areny, Jordi Riera, Àlex Bautista, Ivan Rodríguez, Anna Udina, Laura Vilà, Laura Latorre i Cristina Nuñez.  

Experiència molt gratificant per tots, on es va veure que el MOLINS 99 és una gran família. Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!
FORÇA MOLINS 99!!!

[widgetkit id=»127″ name=»Galeria Entreno Seniors»]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.