CCR 0-4 Cadet A

El dissabte, a l’hora del cafè, el Cadet A visitava la pista del CCR Castelldefels per jugar el segon partit de Lliga.

CCR CadetA

Aquesta vegada no es podien cometre les mateixes errades que en el primer partit.
Això van demostrar des del primer moment. I les diferents ocasions que anaven tenint les anaven materialitzant. D’aquesta manera, es posaven amb un clar 0-3, dominant el marcador i també el joc.
Per desgràcia, i faltant 13 minuts per acabar la primera part, en una mala caiguda, en David es donava un cop al cap i havia de ser atès per les emergències mèdiques i traslladat a l’hospital. Les lessions que va patir són una fractura d’escafoides i un petit esguinç a les cervicals.
El partit, a partir d’aquell moment deixava de tenir importància. Semblava que els companys havien desconnectat i, malgrat aconseguir un quart gol, la pilota ja no es desplaçava amb velocitat i les cames no anaven tan ràpid.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica. Poc joc dels nostres jugadors que deixava que l’equip local tingués una mica més la pilota però sense materialitzar cap de les ocasions creades.
D’aquesta manera, els minuts anaven passant fins arribar al final amb el 0 a 4 de la primera part.
En aquesta ocasió, el resultat del partit era el que menys importava ja que per davant de tot, estava la salut i el benestar físic del nostre jugador lesionat. Molta força David! T’esperem ben aviat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.