Cadet A 3-2 Bellesport

El passat diumenge 11 de novembre, el Cadet A jugava a casa contra el colider Bellsport AEFS B. El pavelló de La Sínia, ple a vessar, volia veure un bon partit i així va ser.

cadetA Bellesport

L’inici del partit, amb una gran intensitat per part dels molinencs, donava a entendre que seria competit. Al llarg dels primers minuts, els locals van tenir diverses oportunitats, fruit del bon joc col-lectiu, però sense arribar a materialitzar-les.
Fins que va arribar el primer gol al minut 10, que reflectia el domini que es veia en el camp. Tot i seguir amb aquest domini, el segon gol no va arribar fins el minut vint amb una jugada d’estratègia d’un fora de banda molt ben ejecutada.
Poques ocasions es concedien a l’equip visitant. I el 2 a 0 que es reflectia en el marcador a la mitja part, semblava poc pel que es veia en el camp.
La segona part no va anar tant bé com la primera. El Bellsport va fer un pas endavant i pressionava molt més la sortida de la pilota. Semblava que els jugadors molinencs volguessin portar el partit més controlat i van baixar la intensitat.
Tot i que el domini de pilota era dels visitants, una bona jugada del nostre Cadet A va posar el tercer gol al marcador, que donava tranquil-litat.
Però els guionistes d’aquest partit, tenien previst un gir inesperat. Els visitants van aconseguir el seu primer gol en una jugada d’estratègia. I encara faltaven deu minuts de partit. Aquest fet els va encoratjar a seguir anant pel partit. Es van posar a jugar amb porter-jugador i van aconseguir el seu segon gol faltant dos minuts.
Malgrat això, els molinencs van seguir amb el tarannà de control de partit que havien fet al llarg de tota la segona part. I els va sortir bé aconseguint la victòria que els col-loca com a líders del seu grup.
Esperem que l’equip pugui oferir partits sencers amb el mateix bon joc ofert a la primera part.
D’altra banda, desitgem que l’ensurt que va patir un dels jugadors del Bellsport quedi en això, un petit ensurt i que millori i pugui seguir endavant practicant l’esport que li agrada. Molts ànims!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.