El passat diumenge, el Cadet B tenia un partit complicadíssim contra el EFS Jordi Torras Sant Vicenç A. L’equip visitant estava lluitant per col-locar-se en segona posició del grup, i els nostres jugadors per aconseguir bones sensacions i sortir de la penúltima posició.

El que semblava que seria un partit molt desigualat a favor dels visitants, es va convertir en una lluita de David contra Goliath, utilitzant un símil bíblic.

Els nostres jugadors, en inferioritat física i antropomòrfica, van sortir a plantejar un partit seriós. Minimitzar errades, màxima concentració, ajudes constants, eren les consignes que tenien interioritzades i que es veien reflectides a la pista.

L’equip rival, tot i la seva superioritat física, no aconseguia clares ocasions per les ajudes que s’oferien els jugadors molinencs i per les aturades del nostre porter. De mica en mica, els locals s’ho anaven creient i gaudien de bones ocasions. Amb l’encert d’aconseguir materialitzar-ne dues per tan sols una dels visitants, arribant amb un sorprenent 2 a 1 a la mitja part. Aquest fet va donar molts ànims per anar al descans amb esperances, si mantenien aquesta concentració.

A la represa de la segona, i a diferència dels altres partits jugats fins ara, la concentració i intensitat no sols es van mantenir sino que va augmentar. Fruit d’això, es va aconseguir un tercer gol que deixava fora de joc a un rival molt poderós que no sabia com superar els encerts molinencs.

A partir d’aquest moment, l’equip visitant va fer un pas endavant que li servia per dominar una mica més, però sense tenir clares ocasions, que permetia als molinencs tenir opcions de victòria.

Per mala sort, el segon gol visitant va venir d’una mala entesa entre els nostres jugadors que va facilitar un xut des de dins l’àrea imparable pel nostre porter. Aquest gol va despertar les esperances dels visitants que es van volcar a la porteria local i van aconseguir l’empat.

El resultat final, de 3 a 3, va semblar una victòria, degut al nivell i classificació del visitant. També va servir per què els jugadors del Cadet B s’adonessin de que fent les coses amb rigor, seriositat, minimitzant les errades i jugant amb confiança, poden competir els partits fins al final i obtenir millors resultats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.