Diumenge 18 de febrer, matinal d’amistosos al Pavelló La Sínia per dos equips del CFS MOLINS 99 que estan iniciant la pràctica i formació en el nostre esport, el futbol sala.

matinal promeses

A les 10.15 h. va ser el torn del grup de l’ESCOLA ESTEL contra un equip escolar del EFS Jordi Torras de Sant Vicenç del Horts. El seu entrenador, Alex Moreno, ens comentava:

Primer partit de futbol sala per aquests jugadors, il·lusionats i amb ganes de jugar-lo des de feia dues setmanes. Tothom molt puntual a l’hora de la convocatòria, preparats per escoltar les consignes i instruccions per dur a terme el partit.

Els primers minuts de joc, amb molts nervis, va fer que no estiguéssim del tot encertats i poc a poc, vam anar encaixant gols. Però en cap moment es van desanimar, sinó que van seguir lluitant per aconseguir marcar el primer gol, i al final es va aconseguir. Una gran emoció pels nens el haver marcat en un partit.

El partit va finalitzar amb un marcador de 1-7, tot i així, els jugadors van intentar dur a terme tot allò practicat en les sessions d’entrenament, varen lluitar i estar concentrats, fet que sigui un bon aprenentatge per tots ells.

Jugadors i familiars van sortir tots molt contents per haver pogut gaudir d’un partit amistós de futbol sala i amb ganes de seguir millorant per poder disputar el següent partit que es jugui.

I el segon partit amistós va ser a les 11.30 h. pels més petits del club, els PROMESES. La seva entrenadora, Marina Docón, ens explica:

matinal promeses

Segon partit amistós dels PROMESES contra l’equip EFS Jordi Torras de Sant Vicenç dels horts.

Amb una grada plena de gom a gom ha començat un dels partits més divertits del matí. Entre nervis, il·lusió i molt d’esforç els nostres jugadors han posat en pràctica tot el que han estat treballant durant els entrenaments.

Tots els quarts han estat molt igualats i els dos equips no han deixat de lluitar en cap moment. El resultat final de la trobada ha estat un empat a 4.

Esperem que la grada hagi gaudit tant com els nostres petits. Ja desitgen jugar un altre partit.

Han jugat: Roger, Marc, Andreu, Lau, Jordi, Adam i Alex.

Força Molins99!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.