El passat dissabte 27 de maig, l’Infantil A jugava el darrer partit de la temporada a La Sínia contra el Futsal Cervelló. La importància del resultat d’aquest partit va quedar en un segon pla. Tots els components de l’Infantil A (jugadors, equip tècnic i famílies) van fer un acte de suport al Pedro, un dels porters de l’equip que pateix una hèrnia discal, lluïnt una samarreta desitjant-li molts ànims.

Aquest partit el jugaven el segon classificat, el Futsal Cervelló, contra el tercer, el nostre Infantil A. Pels locals només valia la victòria ja que estaven dos punts per sota en la classificació. Amb la intenció d’anar pel partit, els nostres jugadors van sortir a controlar-lo tenint la pilota. Movien la pilota ràpidament, amb criteri, amb paciència, per intentar aconseguir ocasions clares. Aquestes arribaven però el porter visitant aconseguia aturar els xuts dels nostres jugadors. En una errada defensiva, l’equip visitant aconseguia marcar gol i anar-se’n a la mitja part amb l’avantatge del 0 a 1. La segona part va seguir igual.

El Molins 99 tenia la pilota, la jugava amb criteri i tancava a l’equip visitant en el seu camp. Les sortides a la contra eren les úniques oportunitats, no gaire clares, que tenien els de Cervelló. En una jugada de fora de banda, els visitants aconseguien el seu segon gol. Aquest resultat, lluny d’ensorrar als molinencs, els va motivar per intentar revertir el resultat. Així, van fer un pas més i van començar a assetjar la porteria visitant, amb xuts llunyans que el porter aconseguia aturar o desviar a córner.

Quedant cinc minuts, el Molins 99 va arriscar amb el porter-jugador. Risc que els va sortir bé ja que es van crear ocasions encara més clares aconseguint empatar el partit amb dos gols ben executats. Però no va quedar temps per més. Al final, un empat després d’un gran partit molt ben jugat per part de l’Infantil A però que no els va servir per pujar de categoria però sí per acabar amb molt bon gust de boca.

La lliga s’ha acabat. Esperem que els hagi servit per aprendre a jugar encara més a futbol-sala i que els faci créixer com a jugadors i com a persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.