CFS Molins 99 2 – 1 CFS Cubelles

El passat diumenge 7 d’octubre, el Cadet A va començar la lliga jugant a casa contra el CFS Cubelles.

cadetA cubellas

Al llarg de la setmana, l’entrenador els va estar motivant per aconseguir sortir el primer partit amb tota la intensitat i motivació necessària.
I així va ser. Moltes ganes de fer-ho bé i de voler marcar aviat. Potser massa ganes, que van provocar nervis i imprecissions en les darreres passades.
Tot i això, els nostres jugadors tenien clares ocasions de gol, que no les aconseguien marcar per molt poc. L’equip visitant posava en perill a la porteria local amb contraatacs molt comptats.
El descans havia de servir per calmar els nervis i aclarir conceptes.

Així va semblar en un primer moment. Intentar jugar amb més precisió, tocant amb més facilitat la pilota.
Però l’esport és màgic i imprevisible. Quan semblava que el partit es calmaria, una bona  jugada visitant acompanyada de poca intensitat defensiva, posava per davant als visitants.
A partir d’aquest gol, el partit va embogir. Anades i tornades a les dues porteries, però amb ocasions més clares pels nois del Molins 99. D’aquesta manera, s’aconseguia empatar el partit amb una bona jugada.
L’empat va posar el partit en una situació difícil de gestionar emocionalment. I encara més quan va haver-hi l’expulsió del porter visitant per una entrada forta al mig del camp.
La superioritat numèrica es va aprofitar i els locals es van posar per davant en el marcador 2 a 1. I en la mateixa jugada, un dels jugadors molinencs va ser expulsat per segona groga.
Amb un treball defensiu molt bo, amb constants ajudes i sacrifici col-lectiu, es va poder mantenir el resultat favorable fins acabar el partit.

Caldrà treballar encara una mica més per poder tancar els partits, aprofitant les ocasions que es generin des del principi del partit. I, sobretot, gestionar les emocions en situacions estressants que es produeixin al llarg dels partits i de la temporada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.