El dissabte a la tarda, a l’hora dels cafès i la migdiada, el nostre Infantil A visitava el camp del Vilatorrada, el cinquè classificat.

Era un partit per treure’s la son ràpidament i així ho van fer els nostres jugadors. De seguida van fer córrer la pilota amb criteri, passades bones i fortes.

Aquesta intensitat també la van utilitzar en defensa i aixi feien que l’equip local tingués molt poques arribades.
Malgrat aquesta bon joc es va posar un marcador igualat amb un 1 a 2 favorable al Molins de Rei.
A partir d’aquí ja no hi va haver aturador. Els nostres infantils anaven enllaçant una bona jugada amb una altra. S’arribava a un clar 1 a 6 a la mitja part.

La segona part va començar de la mateixa manera. Molt domini visitant. Bones jugades, tant ofensives com defensives. Les clares ocasions anaven materialitzant-se fins aconseguir el clar resultat de 2 a 11.

Destacar una jugada de màxima esportivitat en aquest partit. L’àrbitre va donar un gol molt dubtós al Molins 99. Davant d’aquesta situació, l’entrenador del Molins 99 va demanar temps mort. Després d’aquest temps mort, els jugadors del Molins 99 es van quedar quiets facilitant el gol de l’equip local, aconseguint aconseguint els aplaudiments de tot el públic present. En moments de notícies desagradables en el món de l’esport, cal destacar l’esportivitat dels Infantils del Molins99 i la bona actuació de l’equip tècnic.

Crònica d’Òscar Navarro

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.