El proper dissabte 3 de juny de 2017 es durà a terme el tradicional torneig de futbol sala que organitzem des del Club Futbol Sala Molins 99 corresponent a l’activitat de l’Esportíssim 2017. Serà un torneig de 4×4 (A pista sempre hi haurà d’haver 3 jugadors i un porter).

El torneig constarà de les 4 categories següents (en cas que hi hagi algun equip amb jugadors de categories barrejades, prevaldrà l’edat del participant més gran)

  • Categoria Promesa (nascuts l’any 2011)
  • Categoria Pre-Benjamí (nascuts l’any 2010 i 2009)
  • Categoria Benjamí (nascuts l’any 2008 i 2007)
  • Categoria Aleví (nascuts l’any 2006 i 2005)

Els equips estaran integrats de, com a màxim, 6 jugadors tal i com surt reflectit al díptic d’inscripció. El torneig està previst que comenci a les 9:15h i acabi a les 13h. És molt important que tothom estigui present a les 9h per donar les indicacions necessàries abans que comenci a rodar l’esfèric.

Com a novetat d’aquest any, el torneig 4×4 es durà a terme a l’escola Josep Maria Madorell.

AFINA LA PUNTERIA!

punteria

Aquest any comptarem amb una nova activitat al mateix recinte de l’escola Josep Maria Madorell.

De manera paral·lela al torneig, els nois i noies inscrits a l’Esportíssim podran anar a la porteria que hi haurà col·locada i provar sort afinant la seva punteria. Cada participant disposarà de 10 intents per aconseguir la màxima puntuació possible.

Abans de començar el campionat s’entregarà a cada participant una butlleta per poder dur el recompte dels punts que vagin acumulant. És molt important que abans d’acabar la fase de grups tots els participants hagin realitzat els 10 llançaments.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.