AE VALLIRANA 6-4 CADET B

El passat diumenge, el Cadet B tornava a jugar un partit amb un rival proper en la classificació. En aquest partit calia demostrar intensitat i ganes de guanyar-lo.

La sortida va ser prou esperançadora amb alguna ocasió clara que no es va materialitzar. L’equip local va saber aprofitar les greus errades defensives que els molinencs van tenir en uns fatídics cinc minuts i es van posar en un clar 4 a 0 favorable. Per sort, va haver-hi una revolució en el joc i en uns altres magnífics cinc minuts es van poder aproximar en un ajustat 4 a 3, que va servir per arribar a la fi de la primera part.

La segona havia de servir per seguir amb la dinàmica positiva del final de la primera. Però va ser un miratge. Massa pèrdues de pilota, joc sense control, que van facilitar molts xuts de l’equip local dels que sols van entrar dos. En molt bona part, gràcies a les nombroses i espectaculars aturades del nostre porter. Malgrat això, el nostre cadet va aconseguir un quart gol en els darrers segons del partit que va servir per ajustar el marcador deixant-lo en el 6-4 final.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.