CADET “A” 6-0 CORNELLÀ FS

El passat diumenge 10 de març, mentre la majoria estava a casa fent la migdiada, el Cadet A del Molins 99 tornava a jugar a casa després del descans de la Lliga.

El rival, el Cornellà FS, era un dels equips de la part baixa de la classificació. Però aquests partits contra rivals a priori inferiors, són partits trampa.

Per sort, els molinencs van sortir amb les idees molt clares i van definir un ritme molt alt de la pilota que ofegava a l’equip visitant que sols podia anar darrera d’aquesta.

De mica en mica, aquest domini en el joc, es va anar veient reflectit en les nombroses ocasions que s’anaven creant. Algunes d’aquestes eren molt clares i d’altres no tant. Però el domini era aclaparador.

Amb aquestes ocasions que s’anaven creant, moltes generades per un gran joc col·lectiu, van anar arribant els gols. El resultat en finalitzar la primera part era d’un clar 3 a 0, que podria haver estat encara més ampli.

En la segona part, els visitants, com no podia ser d’una altra manera, van fer un pas endavant per intentar pressionar la sortida de pilota dels molinencs. En un primer moment, aquest fet va sorprendre a l’equip local. Però de mica en mica, van poder treure la pilota amb garanties per seguir aconseguint marcar gols.

Malgrat aquest bon joc, l’entrenador local va haver de demanar un temps mort per aclarir conceptes als jugadors molinencs ja que s’estaven deixant anar en els minuts finals del partit. Temps mort que va servir per tornar a posar al juigadors al seu lloc i que tornessin a jugar amb fluidesa i col·lectivitat la pilota, per arribar al resultat final de 6 a 0.

Destacar que al llarg de tot el partit, els molinencs van mostrar una gran solidaritat defensiva i entre tots es van ajudar a dificultar que, les poques ocasions que el Cornellà FS va ser capaç de generar, acabesin en ocasions de gol.

Ara cal seguir treballant per jugar tots els minuts dels partits amb el gran joc i la gran intensitat demostrada en la primera part del partit del darrer diumenge. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.