Vilanova 1-10 Cadet A

Partit plàcid contra el darrer classificat

El Cadet A va visitar la pista del FS Vilanova A. A priori havia de ser un partit desigual, vista la distància entre el nostre Cadet que era líder i l’equip local que era el darrer classificat. I aquesta diferència es va notar des del primer moment.

Els nostres jugadors tocaven la pilota amb criteri i velocitat i feien córrer a la defensa del Vilanova. Aquesta velocitat feia que en algun moment hi hagués errades en la precisió de les passades i en la decisió final de xutar. Malgrat això, de mica en mica la superioritat dels molinencs es va anar imposant i van anar aconseguint gols i distanciant-se en el marcador arriabnt al la mitja part amb un clar 0 a 4.

La segona part va ser un continuació del joc de la primera però amb males accions per part dels jugadors locals que anaven encenent els nervis dels molinencs. Per sort, el Molins 99 va seguir dominant el partit i el Vilanova no trobava manera de tenir la pilota, tret d’ocasions esporàdiques i provocades per errades dels molinencs. Fruit d’això, van aconseguir marcar l’anomenat gol de l’honor faltant cinc minuts per acabar el partit. El resultat final va ser d’un clar i contundent 1 a 10 que fa més líders al Cadet A. 

Vilanova CadetA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.