El passat i fred dissabte 26 de gener, el Cadet A visitava la pista d’un dels darrers classificats de la categoria per aconseguir acabar aquesta primera volta invictes.

El Sant Esteve FS A no havia de ser rival pels molinencs, sempre que aquests juguessin amb la intensitat i el nivell que pertocava.

Però no va ser així. El fred de l’ambient semblava haver-se enganxat als jugadors molinencs que no tocaven la pilota amb la precissió demostrada en altres partits.

Malgrat aquesta poca precisió i intensitat, les ocasions eren del costat dels molinencs. Només era qüestió d’esperar perquè les pilotes entressin a porteria. De mica en mica, s’aconseguien materialitzar i el nostre Cadet A es posava amb un clar avantatge de 0 a 3.

Els locals s’apropaven només en comptades ocasions de contraatac i fruit de les errades en les passades molinenques. En una d’aquestes, van aconseguir el seu gol a porteria buida, ja que el nostre porter va quedar lesionat en la primera aturada del contraatac.

Amb aquest avantatge molinenc en el marcador es va arribar a la mitja part.

La segona va seguir en la mateixa línia que el que s’havia vist fins aleshores. Pilota i domini dels molinencs i sortides a la contra dels locals. El joc molinenc no era ni vistós ni àgil com havien demostrat en d’altres partits. I tampoc ho va ser la punteria alhora de xutar a porteria contraria. Aquest fet i les moltíssimes aturades del porter local mantenien un resultat ajustat fins que va arribar el quart gol del Molins 99.

Amb aquest resultat favorable va semblar que el partit es decantaria clarament a favor dels molinencs. Però no va ser així. Els de Sant Esteve van aconseguir apropar-se al marcador i posar un neguitós 3 a 4 que es va mantenir fins al final.

Partit que va servir per fer palesa la frase de que “no hi ha rival petit”. 

També partit per oblidar degut als dos lesionats (l’Adri a l’escalfament i l’Àlex en la jugada del primer gol local) que esperem que puguin tornar ben aviat a competir.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.