Juvenil A 7-4 Platense Calafell

El passat dissabte 14 de desembre, el Juvenil A jugava contra un rival directe a la classificació, el CFS Platense Calafell.

Aquest partit havia de servir per veure si el Molins 99 podia seguir als llocs de privilegi de la classificació o es quedava a la part mitja.
Els jugadors van sortir molt endollats i concentrats en el partit. Aquesta concentració va fer que les primeres ocasions acabessin materialitzant-se i en els primers 5 minuts ja guanyava per dos gols a cero.
A partir d’aquest moment, les ocasions van sovintejar a les dues àrees. L’equip visitant apretava molt i no parava de pressionar a la porteria local, aconseguint reduir l’avantatge molinenc en el marcador. Però els nostres estaven molt eficaços de cara a porteria i aconseguien contrarestar ràpidament els gols que marcaven els visitants. Així, després del 2 a 1, es va passar ràpidament al 3 a 1. 
Lluny d’acabar-se l’intercanvi de gols, es van seguir marcant a les dues porteries arribant a la mitja part amb un clar 5 a 2 favorable a l’equip molinenc.
La segona part també va ser reeixida en.

El joc era vibrant i intens, i en moments massa dur. Però el futbol acaba col·locant les coses al seu lloc i els molinencs aconseguien acabar el partit amb una clara diferència de 7 a 4, que podria haver estat més àmplia per les nombroses ocasions no materialitzades.
Aquesta victòria fa que el Juvenil A segueixi a la part alta de classificació i segueixi optant a tot en aquest disputadíssim grup 6 de segona catalana.