Juvenil A 1-0 EFS Jordi Torras

El Juvenil A s’endú els tres punts en un mal partit.

Duel comarcal de proximitat a La Sínia, el Juvenil A jugava a casa contra l’EFS Jordi Torras en el que a priori havia de ser un partit relativament còmode, si es fes cas a la classificació dels dos equips.

El CFS Molins 99 va començar el partit amb ganes de tenir el control de totes les fases del joc. Així, la pilota s’intentava circular amb velocitat i amb bones intencions ofensives, donant poc marge al rival, que ens deixava fer.

Tot i tenir el control de la pilota no s’acabava d’atacar amb claredat, es jugava amb pressa, sense tenir molt clars els conceptes d’ocupació d’espais i no s’aconseguien ocasions clares de gol cosa que semblava neguitejar els jugadors molinencs. En una d’aquestes ocasió un xic aillada es va marcar l’únic gol del partit al minut 11. Aquest gol hauria d’haver-nos tranquil·litzat, però no érem conscients que els que anaven per darrere del marcador era l’equip visitant i seguíem jugant amb presses, excepte l’últim tram de la primera part on es va aconseguir mantenir la possessió de pilota amb criteri i superant l’estructura defensiva rival.

El guió de la segona part seguia igual, els molinencs tenint la pilota, però sense acabar de tenir la superioritat. Quan jugaven calmats i amb els conceptes treballats és superava la línia defensiva rival i es tenien ocasions clares que no és materialitzaven i els rivals veient que seguien vius, posaven una marxa més, tant esportiva com agressiva.

De mica en mica, el joc va anar parant-se cada vegada més per les reiterades faltes visitants i ens notàvem incòmodes fins que l’àrbitre va ensenyar la segona groga a un jugador visitant faltant dos minuts i el partit va acabar agonitzant així.

En resum, resultat molt ajustat que podria haver estat més ampli si els jugadors molinencs haguessin tingut una mica més d’encert, però mal partit en línies generals.