En la jornada de reflexió, el Cadet A es jugava pujar de categoria com a primer classificat o com a segon. Això no depenia d’ell mateix sino del CFS Cubelles. La victòria del CFS Molins 99 no garantia el primer lloc però sí l’ascens a Primera Catalana.

Amb la intenció de guanyar el darrera partit a casa contra el FS Sant Esteve de Sesrovires, els nostres jugadors van sortir a per totes. En només tres minuts i després de dues molt bones jugades d’equip, es va aconseguir un claríssim 2 a 0 i una superioritat palesa en el terreny de joc. Aquest fet feia preveure un partit plàcid, afegint que el Sant Esteve va venir amb només cinc jugadors degut a les diferents baixes que presentava.

Tot i necessitar molts gols per eixugar el goalaverage en contra respecte el Cubelles, els molinencs no van saber materialitzar les diferents ocasions que van anar tenint al llarg de la primera part. I el Sant Esteve, en una contra, no els quedava més remei que esperar tancats i aprofitar les seves oportunitats, marcaven el seu gol. El resultat a la mitja part va ser de 3 a 1 favorable als locals.

La segona va començar amb la mateixa dinàmica. Els molinencs tenint la pilota, el joc i les ocasions però sense marcar-les. Fruit d’una jugada fortuita, un dels jugadors visitants es va lessionar i l’equip del Sant Esteve va decidir retirar-se, donant la victòria als molinencs. Però sense que aquests poguessin reduir la diferència de gols respecte el Cubelles.

Així doncs, amb el partit acabat i a l’espera del que fes el FS Cubelles, el Cadet A pujava de categoria però amb un cert mal regust ja que no depenien d’ells. Però l’esport és màgic. Tots els components del Cadet A estaven pendents d’un resultat que tardava en arribar a les xarxes. A mitja tarda va arribar la gran notícia: el Cubelles empatava el seu darrer partit! 

Amb aquest resultat, el Cadet A del CFS Molins 99 pujava a Primera Catalana com a CAMPIÓ. I de retruc, el Gavà, que també guanyava, pujava com a segon classificat. L’esport, tard o d’hora, acaba col·locant als equips en el seu lloc. La bona feina feta pels molinencs i el Gavà, proposant jugar de manera neta a futbol sala al llarg de la temporada, tenia el seu premi.

Quin gran final per una magnífica temporada! Una derrota, tres empats i la resta, tot victòries. Molt de treball, molt d’esforç, errades individuals i col·lectives que s’han anat superant al llarg dels entrenaments, motivació, plors i alegries… 

Aquest grup de nois, quan han estat junts, han donat grans èxits al club. D’alevins ja van pujar de categoria sent campions i perdent un sol partit, tenint com entrenador al Jesús Gonzalez. D’infantils, també van ascendir i en aquesta ocasió els entrenava l’Ivan Rodriguez. Enguany un nou ascens, aquest cop amb el Roger Lamiel d’entrenador.

Aquesta temporada, tot el col·lectiu que envolta aquest nois ha remat en la mateixa direcció: aprendre i gaudir de l’esport, del futbol sala. L’equip tècnic ha sabut gestionar tots els bons i els mals moments que hi ha hagut all larg de la temporada. Ha tingut l’habilitat de fer-los créixer com a jugadors de futbol sala i com a persones. Les famílies han sabut acompanyar aquest procés de creixement i han estat amb els jugadors en tot moment. Les sinèrgies positives creades per tots els components del col·lectiu s’han vist reforçades per l’èxit final de la temporada: l’ASCENS A PRIMERA CATALANA COM A CAMPIONS.

Esperem i desitgem que aquest grup de nois no s’aturi aquí i que demostrin, temporada a temporada, que encara poden arribar més lluny, com a jugadors i com a persones, i que poden seguir donant grans èxits al CFS Molins 99.