Primera victòria del nostre juvenil a al camp del CE Barri Riera B (0-7)

Aquest diumenge 20 d’octubre, en jornada matinal, el Juvenil A es va desplaçar a la pista del Club Esportiu Barri Riera B de Cornellà.

Aquest partit havia de servir per començar a recollir el fruit dels bons entrenaments que s’estan duent a terme al llarg d’aquest inici de temporada. I també per trencar aquesta dinàmica que s’havia iniciat de dues derrotes als primers partits de la Lliga.

Els molinencs van sortir molt centrats en el què havien de fer. La pilota es movia amb la velocitat necessària, buscant les bones passades, sense precipitar-se i amb una pressió alta que creava incomoditat al rival y dificultava totalment la seva sortida. Aquesta bona circulació de la pilota va crear des de bon inici clares ocasions de gol. D’aquestes, i ja en el minut 3 de la primera, es va aconseguir marcar i posar-se per davant.

Els de Cornellà anaven constantment darrera la pilota, fet que no els permetia tenir ocasions clares de gol. I les poques vegades que s’apropaven a la porteria molinenca ho feien amb poc perill gràcies a la intensitat defensiva del Molins 99.

Aquest clar domini del partit feia que els jugadors molinencs gaudíssin de moltes ocasions que mica en mica s’anaven transformant, fins arribar a un clar 0-3 al descans.

La segona part no va canviar el devenir del partit. Els molinencs tenint la pilota i les ocasions i els jugadors locals aproximant-se a la nostra porteria degut a petites errades defensives, però sense crear perill.

Així, i amb bones jugades col·lectives, els gols anaven arribant fins aconseguir el resultat final de 0-7. Aquesta victòria, però també les bones sensacions amb les que van sortir els jugadors, han de servir per seguir treballant per aprendre i guanyar partits en aquesta categoria tan complicada.

Gols: 2 Pau Pongiluppi, 2 Jordi Prats, Alex Martínez, Roger Costa i Adrià Blanco

Crònica d’Òscar Navarro