Amistòs contra un Divisió d’Honor el CN Sabadell

El passat 3 de gener i com a regal anticipat de Reis, el Cadet A va poder jugar un amistós contra el CN Sabadell de Divisió d’Honor.
El partit va servir per preparar els enfrontaments que els esperaven al llarg del gener. Partits de copa i de lliga contra rivals directes i de molta exigència.

Però tornant al partit contra el CN Sabadell, la prova va ser reeixida. La superioritat de l’equip local, un divisió d’honor amb l’objectiu de quedar entre els cinc primers de la categoria, era ben palesa. Malgrat això i els primers minuts de gran respecte vers el rival per part dels nostres jugadors, aquests es van anar situant en “mode competició” i van començar a plantar-lis cara.
De mica en mica, van recuperar el seu joc habitual de treure la pilota jugada i amb velocitat. Tasca del tot complicada i que el rival no posava gens fàcil. 
El CN Sabadell va aconseguir marcar els seus dos gols de la primera part després d’un parell d’errades, prococades per la pressió alta, en la sortida de pilota.

La segona part ja va ser més igualada. Els dos equips es van posar a competir anant a per totes. Gràcies a aquesta sortida dels molinencs, tractant de tu a tu al rival, es va aconseguir el gol que reduïa la diferència.
Davant d’aquesta nova situació, els sabadellencs van posar tota la seva força i destressa al terreny de joc. Ara també es mostraven superiors però havien de treballar-ho més.
D’aquest partit, a més de les ganes de jugar bé i de l’esforç al que van estar sotmesos tots els jugadors, cal destacar les grans aturades realitzades pels nostres dos porters que van permetre que el partit estigués en tot moment en una situació d’igualtat. I que es pogués seguir competint sense baixar la intensitat i les il-lusions per aconseguir un bon resultat.

Tot i perdre per 4 a 1, el partit va servir per demostrar que el Cadet A pot competir si ells ho volen. I que poden arribar a aprendre molt per ser un bon equip.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.