Gran classificació del Cadet A  a la Copa 

El passat dijous 10 de gener, el Cadet A jugava el seu segon partit de la competició del KO. Aquesta vegada era un rival amb entitat el FS Sant Joan Despí A, que està competint a Primera Divisió (una per sobre dels nostres cadets).

La motivació dels molinencs estava asseegurada i es veia des de l’escalfament. El partit va començar amb un domini del joc de l’equip local que s’aproximava amb claredat a la porteria rival. Malgrat això, no s’aconseguien materialitzar les ocasions. I, com «el futbol és així», en el primer xut que van fer els visitants d’una falta a mitja distància, van aconseguir avançar-se en el marcador.

Lluny d’ensorrar als jugadors locals, aquest gol va esperonar-los. La intensitat del joc va augmentar: molta pressió defensiva que ofegava  al Sant Joan Despí. Les recuperacions de pilota facilitaven les ocasions a la porteria rival. D’aquesta manera, i amb un joc molt ràpid i de qualitat, els molinencs donaven la volta al marcador. I no només això. Les jugades de perill i les oportunitats s’anaven succeïnt de manera continuada. I en aquesta fase de joc, també es materialitzaven. Els gols van anar caient a favor dels locals fins arribar a un claríssim i contundent 5 a 1 al descans. Les poques vegades que els visitants arribaven a la porteria, les bones aturades dels porters impossibilitaven que s’apropessin al marcador.

La segona part havia de ser diferent ja que el rival, de ben segur, sortiria a intentar recuperar-se en el marcador. En una de les primeres jugades d’atac visitant van aconseguir marcar el seu segon gol. 

Els molinencs, però, lluny de posar-se nerviosos, van seguir controlant el partit i creant ocasions de perill. Acompanyant aquest bon joc dels jugadors de camp, els porters seguien fent aturades de mèrit que impossibilitaven la reacció visitant.

D’aquestes bones jugades i domini del joc va venir un altre gol local que allunyava el fantasma de veure perillar la victòria.

El resultat final va ser un clar 6 a 3 a favor del Cadet A del CFS Molins 99, després de fer un partit excepcional amb molta seriositat i solidesa. Amb aquesta actitud i aquest nivell de joc, aquest equip només depèn d’ell mateix per arribar fins on vulguin.

Destacar el minut de silenci guardat abans del partit en memòria de l’avi de l’entrenador local. Tot i que és difícil, esperem que aquesta victòria i l’actitud dels seus jugadors l’ajudin a portar millor la tristesa per la pèrdua. Molta ànims Roger.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.