Partit per recuperar sensacions davant el FS Sant Joan Despí B

«O recuperem sensacions i bon joc o això se’ns farà complicat». Aquestes podrien haver estat les paraules que els jugadors del Cadet A tinguessin al cap en l’enfrontament davant el Sant Joan Despí.

I això va fer que es plantegessin el partit de manera molt seriosa ja des dels primers minuts. Una molt bona actitud i predisposició de fer bé les coses per recuperar bones sensacions després del darrer partit. El domini en el joc dels nostres cadets es feia palès a la pista amb una velocitat molt alta de pilota i amb una pressió molt ben executada per recuperar-la.

De mica en mica, s’anaven creant ocasions, cada vegada més clares però que no s’arribaven a materialitzar. Es creaven molts superioritats en atac en les que es fallava la darrera passada per una certa precipitació. I algun xut executat amb poc encert que anava al pal o era aturat pel porter visitant. Malgrat no aconseguir els gols, el domini del partit per part dels molinencs era molt gran i sols en dues ocasions van arribar a xutar els visitants, una d’aquestes al travesser.

En una d’aquestes jugades de domini dels molinencs, es va aconseguir foradar la porteria visitant, reflectint d’aquesta manera el que es veia en el terreny de joc. Un 1 a 0 que donava certa tranquil·litat al CFS Molins 99. 

La segona part s’iniciava amb el mateix domini dels molinencs però amb l’incertesa de portar un marcador ajustat. El bon joc va permetre que s’aconseguís ampliar el marcador amb un nou gol, posant un 2 a 0. El FS Sant Joan Despí no renunciava a pressionar i a intentar recuperar la pilota. Quan ho aconseguia creava cert perill a la porteria molinenca però sense gaire encert. El gol visitant, però, va arribar en una falta després de que la defensa molinenca aturés el contraatac visitant de manera antireglamentària.

La incertesa en el marcador i la pressió rival després del gol podien posar en dificultats als nostres cadets. Però no va ser així. Aquesta vegada van seguir movent la pilota amb bon criteri i velocitat. Aquest bon joc aconseguia clares ocasions de gol que, bé per la mala punteria o els pals, no pujaven al marcador. Fins arribar a una gran jugada col·lectiva que posava el definitiu 3 a 1 final.

Aquesta manera de jugar que van demostrar els cadets, els ha de fer veure que els seus pensaments inicials de sortir a jugar bé i a per totes, és el que cal fer a cada partit per seguir lluitant pels objectius de la temporada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.