Concurs 20è aniversari

Com tots sabeu la temporada vinent fem 20 anys. Per això el club posa en marxa el concurs de la samarreta del 20è aniversari. Us adjuntem les bases del concurs i les instruccions per participar. Animeu-vos i entregueu les vostres propostes.

carrtell samarreta 20e

BASES DEL CONCURS:

 1. L’ESCUT DEL CLUB ha de sortir a la samarreta. (El podeu descarregar aquí)
 2. Els COLORS DE LA SAMARRETA: ha de predominar el blau. També pot contenir blanc, vermell i groc (tot i que no és obligatori).
 3. El disseny ha de contenir alguna al·lusió al 20 ANIVERSARI en les seves diferent formes: “20 anys” o “1999-2019”.
 4. El NOM DEL CLUB (CFS MOLINS 99) ha d’aparèixer en el disseny.
 5. Caldrà presentar els dissenys en format en paper D-A3 i fitxer gràfic (només s’acceptaran els formats .pdf, .jpg o .png).  Podeu fer el disseny amb paper amb qualsevol tècnica gràfica (llapis, retoladors, aquarel·les,….) i després fer-li una foto. O be al contrari, fer el disseny amb ordinador i posteriorment  imprimir-lo.
 6. Cal dissenyar les 2 cares de la samarreta en 2 fulls diferents i 2 arxius gràfics diferents indicant clarament quina és la part frontal i quina la posterior.
 7. Cal tenir en compte la combinació de colors amb els pantalons i els mitjons. (Podria ser pantaló blau i mitjons blancs, o pantalons blancs i mitjons blaus)
 8. El Jurat estarà composat per Dani Santamaria (president del club i fundador), Jaume Molins (expresident del club) i Joan Baqués (vocal de la Junta Directiva i fundador).
 9. Els dissenys s’hauran d’entregar abans del dia 04/05/2018
 10. Els formats digitals (.pdf, .jpg o .png) al correu electrònic de club
 11. Els dissenys físics hauran d’anar en un sobre tancat on fora hi consti el vostre nom i cognom, i la referencia al concurs “SAMARRETA DEL 20 ANIVERSARI”.   En el disseny de paper NO hi pot  constar el nom del dissenyador, solament haurà d’estar escrit en el sobre. El club garanteix l’anonimat dels dissenys sobre els quals debatrà el jurat, fins a després del veredicte.
 12. Poden participar en el concurs tots els integrants del club (jugadors, entrenadors, delegats…) i tot aquell que hagi estat relacionat amb el club durant els 20 anys d’història (exjugadors, exentrenadors…). No hi poden participar els membres de la Junta Directiva.
 13. El jurat farà públic el disseny guanyador el dia 10/05/2018
 14. L’autor del disseny guanyador serà premiat amb 100€ en material esportiu.
 15. Si el jurat ho estima oportú, el premi podrà quedar desert.
 16. Data de lliurament: 04/05/2018
 17. Obertura de sobres i exposició publica: 07/05/2018
 18. Fallo del jurat: 10/05/2018

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.