Benvolgudes famílies,

En el document adjunt trobareu els equips de la propera temporada 2019-20, amb els horaris d’entrenament, data d’inici i els jugadors de cada equip amb els seus respectius entrenadors/es. Properament actualitzarem l’arxiu per informar-vos dels entrenadors que tenim pendents i ajudants/delegats de cadascun dels equips.

Cal esmentar, que ens reservem el dret de poder modificar qualsevol aspecte esmentat en aquest document, per tal de millorar la organització i el funcionament dels equips i club. En qualsevol cas, sempre en sereu informats.

De la mateixa manera, des de la categoria prebenjamí a sènior, durant la temporada, és possible que alguns jugadors i jugadores canviïn d’equip i/o s’intercanviïn jugadors d’equips puntualment, ja sigui pel seu millor desenvolupament, pel seu rendiment o per completar algun equip que necessiti jugadors/es. Des de la coordinació valorem aquests canvis positivament ja que ajuden a un desenvolupament més complert dels jugadors/es.

Finalment, esmentar que els entrenaments específics de PORTERS s’iniciaran a l’octubre. Durant l’inici de la temporada se us comunicarà els dies i horaris d’entrenament de cada categoria.

Per qualsevol consulta escriviu a molins99@gmail.com

Coordinació del CFS MOLINS 99

COMPONENTS I EQUIPS 2019/2020