Benvolgudes famílies,

En el document adjunt trobareu els equips de la propera temporada 2017-18, amb els horaris d’entrenament, data d’inici i els jugadors de cada equip. Properament actualitzarem l’arxiu per informar-vos dels monitors, entrenadors i ajudants de cadascun dels equips.

Cal esmentar, que ens reservem el dret de poder modificar qualsevol aspecte esmentat en aquest document, per tal de millorar la organització i el funcionament dels equips i club. En qualsevol cas, sempre en sereu informats.

De la mateixa manera, des de la categoria aleví a sènior, durant la temporada, és possible que alguns jugadors i jugadores canviïn d’equip i/o s’intercanviïn jugadors d’equips puntualment, ja sigui pel seu millor desenvolupament, pel seu rendiment o per completar algun equip que necessiti jugadors/es. Des de la coordinació valorem aquests canvis positivament ja que ajuden a un desenvolupament més complert dels jugadors/es.

Pel que fa els equips on encara no s’han indicat els jugadors, és perquè encara s’estan completant i decidint les plantilles. S’acabaran de decidir a la tornada als entrenaments, tal com va ser explicat a les reunions informatives.

Finalment, esmentar que els entrenaments específics de PORTERS s’iniciaran a l’octubre. Durant l’inici de la temporada se us comunicarà els dies i horaris d’entrenament de cada categoria.

Per qualsevol consulta escriviu a molins99@gmail.com
Coordinació del CFS MOLINS 99

COMPONENTS I EQUIPS 2017/2018

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.