J24. Compte enrere: llestos

CFS Esparreguera 2-4 CFS Molins99 (Ferran Carrasco, Albert Victori, pp i Gerard Pijuan)

esparraguera juvenil a

Tres punts vitals en un partit jugat al límit on la victòria no va arribar fins al minut 49. L’empat del lider diumenge deixa colíder al M99 i -quasi- tot pendent del seu enfrontament en la última jornada.

Va començar el partit amb un Molins99 que presentava una diferencia molt substancial respecte a la seva imatge habitual. La defensa a mitja pista. No era una mesura especulativa sinó el record del partit d’anada (on va patir la derrota més abultada de l’any): va rebre 3 gols en passades a l’esquena. Enfront un Esparraguera que pujaba la pressió al màxim degut a la seva classificació a la taula (penúltim i a 6 punts de la salvació). Les primeres jugades van fer semblar que l’aposta molinenca era bona pero va ser un miratge. Ningú pot sostenir el que no és durant gaire temps i a mesura que passaven els minuts els locals rebien amb satisfacció els metres cedits però més encara la indefinició quan el Molins99 volia pressionar …

El pròxim es l’últim a La Sínia. Dissabte a las 17h contra el Pla, que va guanyar-los a l’anada, però a La Sínia sempre passen coses que es recorden. Per res del món ens ho perdríem. I tú?

Van jugar Naval, Tubau, Pagès, Pijuan, Victori, Blaya, Carrasco, Victor Esteban, Guille, Caparrós i Cano.

Podeu veure la crónica sencera aquí.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.