El passat cap de setmana, el Juvenil A tenia un doble enfrontament. El dissabte contra l’Olesa B a la Lliga i el diumenge contra el Sant Andreu de la Barca A en partit de Copa.

A la Lliga es van enfrontar contra l’equip que en la primera jornada ens va aconseguir guanyar. Aquestes ganes de posar les coses al seu lloc, van fer que els jugadors locals sortissin molt concentrats i amb ganes de guanyar.

De manera constant la pilota era moguda pels molinencs que feien que l’Olesa no tingués possessió de pilota.

De mica en mica, les ocasions anaven arribant però no els gols. Fins que en el minut 12, es va aconseguir obrir la llauna de la porteria visitant. Aquest gol va desorientar als jugadors rivals que seguidament van rebre un segon gol i amb aquest 2 -0 es va arribar al descans.

L’inici de la segona va ser calcat a la dinàmica dels primers 25 minuts. El nostres tenien la pilota i les ocasions però els gols no arribaven. Als deu minuts de la segona va arribar el tercer gol local. 

A partir d’aquí, l’Olesa es va posar a jugar de 5 però sense aconseguir el seu objectiu d’incomodar la porteria molinenca. Tot el contrari, ja que en una recuperació de pilota els locals van aconseguir el 4 a 0 que tancava la porta a les poques oportunitats de remuntada que pogués tenir l’Olesa B que, tot i així, feia el 4-1 en una jugada aïllada.

El diumenge tocava la Copa contra un rival de Primera, el Sant Andreu de la Barca A. El partit es preveia molt igualat com així va ser.

La pilota la volien tenir els jugadors molinencs i els visitants es tancaven a darrera per esperar les seves oportunitats. La defensa visitant estava molt tancada i costava crear forats per on arribar a la porteria rival.

En un dels primers atacs visitants van aconseguir marcar el primer gol al minut 5 de joc. Aquest resultat obligava als molinencs a seguir treballant i a fer bon joc per trobar algun forat per aconseguir gol, però era molt complicat i en una jugada on els visitants van recuperar la pilota al mig del camp van aconseguir el seu segon gol.

A la represa del partit, els jugadors del Molins 99 van activar-se del tot i van augmentar la intensitat i l’agressivitat, obligant a tot un equip de Primera Catalana a haver de sortir amb pilotades i no arribar gairebé a xutar a porteria contraria.

Després de un parell d’ocasions de u contra u davant del porter mal finalitzades, al minut 39 fèiem el 1-2 en un penal per una empenta dins de l’àrea. Quedaven deu minuts de joc on podia passar de tot i els molinencs van decidir jugar de 5, però tot i tenir dues ocasions bastant clares, la última passada no va ser bona per poder finalitzar i empatar el partit.

D’aquesta manera el Juvenil A quedava eliminat del torneig del KO fent un bon paper i lluitant fins al final contra un rival d’una categoria superior.

Tornant a la lliga, el Puigcerdà, segon classificat, perdia el seu partit i permetia als nostres col·locar-nos a només un punt de les posicions d’ascens directe, visitant el seu pavelló el proper cap de setmana. Segur que el bon paper a la Copa els motiva a poder competir el següent partit i aconseguir l’objectiu marcat.