CAMPUS D’ESTIU M99 2020

Una temporada més, el CFS MOLINS 99 organitzarà el CAMPUS D’ESTIU, sent aquesta la 12a edició, i molt probablement la més atípica de totes. Enguany, seguim amb el mateix objectiu de sempre: poder gaudir d’un bon estiu realitzant i practicant activitat física i esport, i més després d’aquests mesos d’inactivitat.

Com hem dit, serà l’edició més atípica però farem el possible, sempre aconsellats i seguint les mesures establertes, per poder realitzar el màxim d’activitats del nostre esport el FUTBOL SALA, a través de: SESSIONS DE TÈCNICA INDIVIDUAL, JOCS i PARTITS. A més, també realitzarem altres ACTIVITATS LÚDIQUES a l’aire lliure, SORTIDES i excursions a la muntanya, i esperem poder realitzar altres ACTIVITATS AQUÀTIQUES i assistir a la PISCINA (pendent de confirmació). Tot això, amb tots els MONITORS i AJUDANTS del nostre club.

A continuació us adjuntem el cartell del nostre CAMPUS D’ESTIU M99 2020 amb tota la informació:

Cartell Informatiu 2020

AVÍS IMPORTANT:

  1. Requisits generals per a participar en les activitats:
    El tutor/a legal de l’infant/adolescent, haurà de signar una declaració responsable, conforme l’infant/adolescent reuneix els requisits de salut que s’esmenten a continuació, i de coneixement del context de pandèmia actual i les circumstàncies i risc que comporta:
  • Absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
  • No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.
  • Calendari de vacunacions actualitzat, exceptuant vacunacions posposades pel període de confinament.
  • En cas d’infant/adolescent amb patologies prèvies de base, que ha estat valorada de manera individual pels serveis mèdics, la seva idoneïtat per participar en determinats tipus d’activitats, donat que es tracta de població de major risc enfront a la COVID-19.
  1. En quant als serveis extres de MENJADOR i ACOLLIDA DE TARDA, ara per ara encara no estan confirmats, ja que estarem pendents de l’organització de l’Ajuntament i també de les inscripcions de les altres entitats que ofereixen aquest servei. Així doncs, us podeu apuntar però no podem garantir que es dugui a terme.
  2. De la mateixa manera, tampoc podem assegurar les activitats a la PISCINA, ja que depenem de l’evolució i les limitacions que ens siguin donades per part de l’Ajuntament.   
  3. I finalment, també esmentar-vos que si ens veiem obligats a suspendre el CAMPUS D’ESTIU, abans o durant l’activitat, farem el retorn total (si és abans de començar el CAMPUS) o parcial (d’aquelles setmanes que no es puguin realitzar). 

PRE-INSCRIPCIÓ:
Les dates per realitzar la PRE-INSCRIPCIÓ seran del dissabte 6 de juny al dimarts 16 de juny.
Mirant d’evitar desplaçaments de les persones i els professionals que hi intervenen, les pre-inscripcions del campus d’estiu es realitzaran per INTERNET. Així doncs, heu d’omplir el formulari que us adjuntem a continuació:

Formulari campus d’estiu M99 2020

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:
Un cop omplert el formulari, haureu d’esperar la confirmació que us enviarem a través d’un correu personalitzat, on us indicarem les setmanes i serveis escollits, el preu i la forma de pagament. A més us farem la sol·licitud dels documents a entregar.
I finalment, quedarà la INSCRIPCIÓ COMPLETADA en el moment de rebre el vostre correu amb el comprovant de pagament i la documentació sol·licitada.

REUNIÓ INFORMATIVA
Degut a la situació d’excepcionalitat en la que estem vivint, ara per ara no podem assegurar cap reunió presencial amb les famílies.
Amb l’objectiu de mantenir-vos informats/des de l’avanç del nostre campus i la informació setmanal d’aquest, us mantindrem informats a través de correus i de la nostra pàgina web (www.molins99.com).

MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE CONTRA LA COVID-19
Per tal de seguir fent front a la COVID-19 i reduir el risc de contagi de la malaltia, s’aplicaran les següents mesures de seguretat i higiene durant totes les activitats del Campus d’Estiu 2020:

 

Organitza
logo molins 99

Col·labora
logo molins de rei