CADET B 3-4 CFS SANT ANDREU DE LA BARCA

cadetB andreuBarca

El Molins 99 s’enfrontava amb un rival que estava a sols 3 punts per sobre d’ells. A priori, un partit que s’havia de lluitar des del primer moment.

Així va ser. Des del primer moment els nostres jugadors van anar a buscar el partit. Amb aquesta intencionalitat, van arribar clares ocasions que tan sols es va poder transformar una.

Amb el partit una mica més pausat, l’equip visitant estava replegat a darrera esperant les errades per sortir a la contra. En una d’aquestes, van fer un clar contraatac on res va poder fer el nostre porter per aturar.

En una jugada de pressió, els nostres cadets van recuperar la pilota i amb un xut des de la frontal es va aconseguir el 2-1 que semblava deixar acabada la primera part.

Però no va ser així, i en la darrera jugada del primer temps els visitants van aconseguir l’empat que reflectia el marcador a la fi de la primera part.

La segona part va començar igual que la primera. Molta intensitat per part del Molins 99 i els visitants esperant a darrera.

D’aquesta manera van aconseguir el Sant Andreu marcar els seus dos gols a la segona part. Lluny d’ensorrar-se, els molinencs van fer un pas endavant i van aconseguir marcar el 3 a 4, que posava molta emoció al partit. Atac constant dels molinencs amb moltes ocasions de gol, i ben clares, que no van entrar.

Aquesta vegada, l’esforç i el joc no es van veure reflectits en el marcador. Però si segueixen així, ben aviat vindran les victòries.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.