CADET B 1-4 CFS SANT JOAN DESPÍ

cadetB santJoan

El passat dissabte, el Cadet B feia el seu primer partit de lliga a casa contra el Sant Joan Despí.

En la primera jornada, havíem aconseguit una victòria per la mínima al camp del Martorell i ens presentàvem amb moltes ganes en aquest debut a casa.

Al llarg de la primera part, la intensitat que van posar els nostres jugadors va ser notable. Aquest fet permetia que les poques ocasions que tenien els visitants no fossin clares o que el nostre porter les pogués aturar. De la mateixa manera, feia que gaudíssim de tres clares ocasions davant del porter però que no pugés cap gol al marcador. El resultat al final de la primera part va ser d’un empat a zero que ho deixava tot obert.

A l’inici de la segona, la intensitat es va mantenir, tot i la superioritat física del contrari. Semblava que petits detalls decidirien el resultat final, com així va ser. Un parell d’errades en treure la pilota van facilitar que el Sant Joan Despí s’avancés en el marcador en un 0-2.

Malgrat això, lluny d’ensorrar-se, els nostres jugadors van seguir lluitant. En una jugada de mala sort, un intent de refús al mig del camp que va sortir rebotat cap a la nostra porteria, sorprenent al porter, va posar un injust 0-3 al marcador.

Tot i semblar que ara podien baixar en intensitat, de nou es van sobreposar i van seguir atacant per aconseguir l’1-3 que donava alguna esperança.

En un darrer contratac dels visitants, però, i després d’un seguit d’aturades i refusos del porter, es va arribar al resultat definitiu d’ 1 a 4.

Resultat que no ha d’emmascarar la lluita i els bons moments de joc que van realitzar els nostres jugadors en aquest primer partit a casa. Aquest és el camí per poder seguir creixent i aconseguir en un futur ben aviat, resultats més positius.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.