CADET A 5-3 Esquitx FS

Victòria treballada a l’hora de dinar

El passat dissabte el Cadet A s’enfrontava al 6è classificat, l’Esquitx FS Associació Esportiva A de Sant Sadurní d’Anoia. El partit es jugava a l’hora de dinar i els dos equips van demostrar que tenien “gana” de guanyar el partit.

Tots dos equips van plantejar un partit on la pilota anava molt ràpida i amb bastant criteri. Les ocasions sovinteyjaven a les dues porteries. La major eficàcia dels molinencs va permetre que en les primeres ocasions ja s’avancessin en el marcador per dos gols de diferència. Malgrat això, els visitants van aconseguir reduir la diferència en el marcador en una jugada d’estratègia.
Quan ja s’apropava el descans i semblava que s’arribaria amb el resultat ben ajustat, va arribar el tercer gol local que donava certa tranquil-litat a la mitja part.

La segona part es va iniciar amb la mateixa dinàmica que s’havia desenvolupat al llarg de la primera: joc viu, dinàmic i molta esportivitat en els dos equips.
Les ocasions sovintajaven i faltant deu minuts els molinencs van aconseguir el seu quart gol que havia de donar tranquil-litat. Però res més lluny de la realitat. Un minut després, els visitants van aconseguir el seu segon gol. I en dos minuts, el seu tercer, que deixava un marcador ajustat pels darrers cinc minuts.
Els visitants jugaven de 5 però no tenien ocasions clares fruit de l’esforç defensiu dels molinencs. En una jugada de contraatac, iniciada des de la pròpia porteria, el CFS Molins 99 aconseguia el seu cinquè i definitiu gol.

Amb aquesta victòria per 5 a 3, el Cadet A es manté líder invicte després de vuit partits i a tres punts del segon classificat.

cadetA esquitx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.