Amb el BENJAMÍ FEMENÍ, hem tingut una temporada complicada, gens fàcil, sent el primer any que formàvem l’equip, la inexperiència de la competició i en la lliga; primer contra jugadores femenines més grans fins a infantils i després contra jugadors masculins de la mateix edat. No ha sigut gens fàcil per les noies, però la constància, la lluita, el gran compromís i l’alegria que les caracteritza ha fet que tinguessin per elles una merescuda recompensa.

Un divendres més ens vàrem dirigir cap a Barcelona a disputar l’últim partit de la lliga del Consell, a l’Escola Sadako. Corrents i despresa ens canviàvem, perquè això d’entrar a Barcelona a aquestes hores és tot un xou. El partit, en una pista reduïda, iniciava amb diverses opcions per l’equip rival per la gran habilitat d’un dels seus jugadors, reben així dos gols en contra. Però se seguida, l’equip més ben col·locat que mai, començava a robar en zona de perill fins que vàrem aconseguir marcar un, dos i fins a tres gols; acabant així els dos primers quarts.

En la segona part, l’equip seguia col·locat, realitzant una defensa espectacular, sense deixar que l’equip rival arribés a la nostre porteria. I nosaltres, amb les bones sortides de pressió, les combinacions entre companyes feia que tinguéssim més ocasions. Igualat va ser el tercer quart. I en l’últim quarts, quin quart, quins 10 minuts…! amb un resultat favorable l’alegria a la pista i a la grada era més que visible. Ho podíem aconseguir. I així va ser, dos gols molt ben treballats per part de tot l’equip va fer que arribés la PRIMERA VICTÒRIA de l’equip. Victòria per 4 a 6!!

Només cal FELICITAR-LES a totes i cada una de ells per la temporada realitzada, han tingut moments de tot, però aquest final de lliga n’ha sumat un dels grans i millors moments de la temporada. S’HO MEREIXEN!

Club, aquest equip promet i molt, seguim sumant.. seguim creixent!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.