C.E.T 10 FS 3-8 ALEVÍ B

aleviB cet10

Interessantíssim partit dels nostres nois a la pista del CET 10 que els consolida a la 5a posició de la taula classificatòria i amb moltes opcions d’entrar dins del grup davanter que comanda aquest campionat si el cap de setmana que ve son capaços de derrotar el Club Esportiu Joventut de l’Hospitalet, els quals ens visitaran a casa amb només un punt més que nosaltres.

Transcorregudes les 7 primeres jornades del campionat, la trajectòria de l’equip ens permet ja fer una primera análisi del que està sent aquesta temporada i sense cap mena de dubte la realitat que manifesten els resultats i el futbol desplegats per aquest grup, superen les expectatives que s’havien creat d’inici. No tant sols estem segurs de que l’Aleví B salvarà la categoria que el Club l‘ hi va encarregar de defensar quan se l’ hi va fer confiança als despatxos sinó que ara mateix podriem dir que som aquell rival incòmode al que ningú l’ hi agrada enfrontar-se i que si s’aplica partit rere partit, pot desfer en un tres i no res les aspiracions d’ascens dels tres primers classificats els quals es juguen l’ascens a primera i de pas per què no, intentar lluitar per les posicions d’honor.

El partit de diumenge va tenir dues parts ben diferenciades. La primera part, ens va mostrar un cop més les mancances de l’equip concentrades en 25 minuts. L’equip fou capaç de marcar en el primer temps 3 gols en camp contrari fruit d’una diana del pitxitxi de l’equip( en Jan) i ja en van 12 , i dos gols més d’ en Bru, un d’aquells jugadors que fa equip,que no fan mai soroll però que en canvi des del minut 1 fins a l’últim, lluiten i lluiten i lluiten sempre en benefici del grup i especialment d’aquells que han de marcar les diferències. D’altra banda també es van encaixar 3 gols i no pas perquè el nostre porter no estés a l’alçada ja que va salvar 3 ocasions més ben clares. Cal seguir treballant i millorant la intensitat del joc quan l’equip defensa. Es podria titllar l’equip de tou en aquest aspecte. Certament defensivament l’equip, pateix. Sembla relativament fàcil que ens puguin fer gol. Així ho demostren les estadístiques les quals ens diuen que encaixem 3,28 gols cada partit i que per tant, ens obliguen a marcar un mínim de 4 gols de mitjana si es que volem tenir opcions de victòria. I així és, els nois del Josep, marquen 4,71 gols de mitjana i ara mateix són el segon equip més realitzador del seu grup tot i que segons el meu criteri, moltes més de de les jugades que l’equip és capaç de generar, haguéssin hagut d’acabar al fons de la porteria. Cal treballar també, l’ instint assassí davant ja que, en cas de ser més efectius en determinats moments, d’alguna manera es contrarestaria certes badades a darrera que insistim, no són fruit de ningú en concret sinó de la manera de ser i de jugar d’aquest equip.

La segona part va ser ben diferent. Fou importantíssim establir el 3-4 només començar després d’un nou gol del Jan. Recordem que els nostres havien deixat escapar l’avantatge d’un 1-3 i d’aquesta manera s’ afrontava el que quedava departit amb certa traquilitat. Però aquesta intensitat i concentració que vam trobar a faltar en el primer període si que es donà en aquest segon temps. L’equip es posà les piles i funcionà el grup, com un puny. Es va bregar molt en tota la pista i si bé els jugadors més desequilibrants no van tenir tant d’encert a l ‘hora d’ establir les diferències a les quals ens tenen acostumats, potser altres jugadors com l’Àlex ( patidassu !),el Guillem i el Bru ( el qual anotaria un gol més ) es van encarregar de portar l’empresa endavant ajudats per tota la resta i per l’aportació d’un porter infranquejable que va respondre quan va caler.
En fi, 3 punts més al sarró després d’haver gaudit d’un bon espectacle. Ens veiem a la Sínia, el quart lloc ens espera !!!

Van jugar:

28 Àlex Alonso i Mendez ( 1 gol)
29 Álvaro García i Pérez
31 Bru Roig i Pascual( 3 gols)
34 Guifré Contijoch i Català ( 1 gol)
43 Marc Jiménez i Ramos (porter)
36 Guillem Mir i Baró
41 Marc Badia i Ferreres
42 Marc Pérez i Galvan (1 gol)
46 Jan Beumala i de la Flor (2 gols)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.