CN CALDES 1-4 ALEVÍ B

Segon partit del cap de setmana de l’Aleví B , aquest cop lliga i com de vegades passa en aquest esport, el partit va costar molt més del que era d’esperar.S’afrontava la Novena jornada de lliga després d’ haver ascendit a un meritori 4rt lloc assolit el cap de setmana passat després d’ un gran partit de futbol on amb mà de ferro l’ Aleví B es desfé del Club Esportiu Joventut de L’ Hospitalet.

D’altra banda ,l’equip s’ havia desgastat força físicament just 24 hores abans en l’èsplendid espectacle futbolístic ofert a la jornada de copa on el Cervelló va ser el convidat d’ honor de gaudir les delicatessen Molinenques del Jan i els seus amics. Hi deu haver algú que li mola el Loquillo y los Trogloditas, però a alguns de nosaltres ens fa molt més l’espectacle del Jan i els seus amics, és a dir l’espectacle de l’Aleví B del Molins 99.. Si hom té paladar fi i delicat cal fruir ni que sigui una vegada del show d’aquests nanos, un show dirigit i moldejat per un Mister entregat, gesticulador i cridaner que desti-la futbol sala pels porus i que està treient dels xics tot el que tenen al disc dur gràcies a la seva passió i compromís en el projecte. Tambè val a dir que el matx es jugava a la pista del cuer, d’entrada un plat fred gens suculent i que finalment se’ns va indigestar per moments tot i que sortosament, sense arribar al tall de digestió .

D’entrada l’aventura començava sense la presència de cap dels porters. Segonament, la pista era especialment polsosa i els nostres havien de fer autèntics equilibris per tal de mantenir-se dempeus i intentar jugar a futbol i per acabar-ho d’adobar i ara que no ens llegeix ningú, tots els nostres little monsters excepte l’Álvaro que va seguir en la seva línia de joc coherent i efectista a la que ens té habituats, portaven una empanada de tonyina i ceba per barret monumental. Bé, coses que passen de tant en tant ,que no tenen més importància i que de ben segur serviran de lliçó. L’aventura però , va acabar bé. Els nostres acabaren imposant-se 1 a 4 al Caldes i sumar així 3 punts més (ja van 5 victòries de forma consecutiva), que els dona el 3r lloc provisional . Tos els gols arribaren a la segona part , alguns d’ells van arribar sense voler i bàsicament per jugades desgraciades de l’equip contrari. Res més tret de comentar que el diumenge a Caldes fou gèlid i destacar que alguns segurament estem ben contents de saber que el pròxim cap de setmana no hi ha campionat i que podrem mandrejar al llit una estoneta. Ja era hora !

Van jugar:

Alex Alonso
Marc Badia
Álvaro Garcia
Marc Pérez
Guillem Mir
Mikel Andueza
Guifré Contijoch
Bru Roig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.