CFS Molins 99

Campus de Tecnificació 2023

Aquí podreu trobar tota la informació que necessiteu
del 1er Campus de Tecnificació del CFS Molins 99

CAMPUS D’ESTIU M99 2023

El CFS MOLINS 99 organitzarà aquest estiu la 1a edició de la TECNIFICACIÓ M99, esperant que tingui una bona rebuda. Sempre hem sigut coneixedors que als jugadors/es de les categories CADET i JUVENIL els hi faltava una activitat un cop acabada la temporada regular. Doncs el CFS MOLINS 99 us presenta aquesta nova activitat i desitja que sigui per molts anys, tal i com ho està sent el Campus d’estiu. 

La TECNIFICACIÓ M99 2023 serà desenvolupada amb la totalitat de les activitats de FUTBOL SALA, i centrada a un millor desenvolupament i perfeccionament de les habilitats tècniques del nostres esport. Seran 2 hores diàries d’alts aprofundiments de futbol sala.  Tot això, amb tots els MONITORS/ES i AJUDANTS del nostre club.

Com hem comentat, aquesta tecnificació està destinada per nois i noies de la categoria CADET i JUVENIL (del 2008 al 2004) tant masculí com femení, i tal com fem en el campus d’estiu, és destinat per jugadors/es del CLUB i també per qui no en formi part; tothom hi té cabuda. 

A més, us facilitem l’enllaç de la web específica del CAMPUS on trobareu tota la informació detalla de la nostra activitat:

ENLLAÇ WEB INFORMATIVA:
https://sites.google.com/view/tecnificaciom99-2023/inici

ENLLAÇ FORMULARI INSCRIPCIÓ:

https://forms.gle/dMUaiGWhstokxWU8A 

A continuació us adjuntem el cartell de la nostra TECNIFICACIÓ M99 2023 amb la informació principal.

Organitza

Col·labora