CFS Molins 99

Campus d'Estiu 2021

Podreu trobar les notícies, informacions, planificacions setmanals, fotos relacionades amb el campus

CAMPUS D’ESTIU M99 2021

Una temporada més, el CFS MOLINS 99 organitzarà el CAMPUS D’ESTIU, sent aquesta la 13a edició. Enguany, seguim amb el mateix objectiu de sempre: poder gaudir d’un bon estiu realitzant i practicant activitat física i esport, amb la cooperació i convivència amb altres nens i nenes.

La temporada passada va ser l’edició més atípica però varem tenir una satisfacció molt bona, ja que dins de totes i les moltes limitacions varem gaudir d’un fantàstic CAMPUS D’ESTIU segur!
És per això, i sabent que la pandèmia segueix amb nosaltres, seguirem amb els consells i les mesures establertes, i amb la màxima prevenció i precaució com ho varem fer la temporada passada.

El CAMPUS D’ESTIU 2021 serà desenvolupat amb el màxim d’activitats del nostre esport, el FUTBOL SALA, a través de: SESSIONS DE TÈCNICA INDIVIDUAL, DE TÈCNICA COL·LECTIVA, JOCS i PARTITS. A més, també realitzarem altres ACTIVITATS LÚDIQUES a l’aire lliure, SORTIDES i excursions, i esperem poder realitzar altres ACTIVITATS AQUÀTIQUES i assistir a la PISCINA (pendent de confirmació).  Tot això, amb tots els MONITORS i AJUDANTS del nostre club.

A continuació us adjuntem el cartell del nostre CAMPUS D’ESTIU M99 2020 amb tota la informació:

NOTES IMPORTANTS:

  1. Requisits generals per a participar en les activitats:
    El pare, mare o tutor/a legal del participant, haurà de signar una declaració responsable, conforme el participant reuneix els requisits de salut que s’esmenten a continuació, i de coneixement del context de pandèmia actual i les circumstàncies i risc que comporta:
 
  • Absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
  • No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.
  • Calendari de vacunacions actualitzat, exceptuant vacunacions posposades pel període de confinament.
  •  
  1. En quant als serveis extres de MENJADOR i ACOLLIDA DE TARDA, ara per ara encara no estan confirmats, ja que estarem pendents de l’organització de l’Ajuntament. Així doncs, us podeu apuntar però no podem garantir que es dugui a terme. De totes maneres, el que si us podem assegurar és que si no podem oferir el servei de menjador, oferirem una ACOLLIDA DE MIGDIA de 13.00 a 14.00 h.
  2. De la mateixa manera, tampoc podem assegurar les activitats a la PISCINA, ja que depenem de l’evolució i les limitacions que ens siguin donades per part de l’Ajuntament.
  3. I finalment, també esmentar-vos que si ens veiem obligats a suspendre el CAMPUS D’ESTIU, abans o durant l’activitat, farem el retorn total (si és abans de començar el CAMPUS) o parcial (d’aquelles setmanes que no es puguin realitzar).
 

PRE-INSCRIPCIÓ:

Les dates per realitzar la PRE-INSCRIPCIÓ seran del dilluns 17 de maig (jugadors/es del club)  i 20 de maig (jugadors/es que no són del club), i fins a exhaurir places o el 31 de juny.

Mirant d’evitar desplaçaments de les persones i els professionals que hi intervenen, les pre-inscripcions del campus d’estiu es realitzaran per INTERNET. Així doncs, heu d’omplir el formulari que us adjuntem a continuació:

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ: 

Un cop omplert el formulari, haureu d’esperar la confirmació que us enviarem a través d’un correu personalitzat, on us indicarem les setmanes i serveis escollits, el preu i la forma de pagament. A més us farem la sol·licitud dels documents a entregar.

I finalment, quedarà la INSCRIPCIÓ COMPLETADA en el moment de rebre el vostre correu amb el comprovant de pagament i la documentació sol·licitada.


REUNIÓ INFORMATIVA

Degut a la situació d’excepcionalitat en la que estem vivint, ara per ara no podem assegurar cap reunió presencial amb les famílies. De totes maneres, us enviarem un document amb TOTA la infromació necessari per aquesta edició del CAMPUS D’ESTIU M99 2021.

Amb l’objectiu de mantenir-vos informats/des de l’avanç del nostre campus i la informació setmanal d’aquest, us mantindrem informats a través de correus i de la nostra pàgina web (www.molins99.com).

Organitza

Col·labora