Roba Oficial

Aconsegueix els productes i vesteix els nostres color
Benvolgudes famílies, jugadors i jugadores

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos certs canvis que des de la junta del club, volem implantar en el sistema d’adquisició de roba, per tal de donar a les famílies un millor servei en aquest aspecte.

A partir d’aquesta temporada 2016-17, el club ha arribat a un acord amb l’empresa SPORTS DIAGONAL de Molins de Rei, situada a la C/Anselm Clavé, 36 (al costat del Pàdel, barri de la Granja), per tal que siguin els proveïdors de la roba oficial del club. Aquesta mateixa empresa ja era la que ens subministrava la roba al club; la diferencia es que ara farà també la part de gestió administrativa del procés. Serà doncs en aquesta botiga, el lloc on haureu de fer les vostres comandes de roba, fer el pagament de la mateixa i passar a recollir-la quan estigui llesta.

Properament esperem poder oferir la possibilitat de comprar la roba també on-line, en un apartat de la seva botiga electrònica dedicada al CFS MOLINS 99. Mentre això no passi, la nostra botiga on-line funcionarà a manera de catàleg, on podreu veure els productes i els preus.

Si necessiteu altres peces de roba diferents de la samarreta (xandalls, motxilles, pantalons, samarretes, etc), podeu aprofitar per encarregar-les directament a SPORTS DIAGONAL, al preu que hi veureu fixat seguidament.

Junta Directiva
Molins de Rei, Agost de 2017