Història CFS Molins 99

Fundat l'any 1999

Història CFS Molins 99

Fundat l'any 1999

El Club Futbol Sala Molins 99 va ser fundat el maig de 1999 per un grup de joves amb la intenció que tots els practicants d’aquest esport tinguessin un club de referència a Molins de Rei. La idea era crear una escola de futbol sala i formar jugadors des de petits perquè poguessin anar competint en totes les categories fins arribar a sènior.
 
El primer president del club va ser Josep Mª Juarros i després el van succeïr en Jesús González, Jaume Solé, Jaume Molins, Josep Canals i l’actual president, en Dani Santamaria. Amb el pas dels anys i en consonància amb el creixement del club la Junta Directiva també ha anat augmentant. Una de les claus del funcionament del club és que els membres de la Junta estan estretament implicats amb els equips ja sigui com a integrants d’algun d’ells, entrenadors o pares de jugadors.
 
Des de l’any 2001 els equips del CFS Molins 99 disputen competicions federades i des de la temporada 2006-07 també hi ha equips femenins. Actualment el Sènior Masculí juga a Tercera Divisió Nacional i el Femení a Primera Divisió Catalana.
 
A part dels sèniors el CFS Molins 99 compta amb equips a totes les categories de la base, en masculí i en femení. En total actualment el club el formen més de 200 persones entre jugadors, tècnics i col.laboradors.
 
A finals de l’any 2009 es produeix el trasllat dels equips al Poliesportiu La Sínia, que es converteix en la seu de la nostra entitat i on actualment tots els nostres equips hi entrenen i juguen.
 
El CFS Molins 99 també organitza activitats durant l’any, com el Campus d’Estiu, els tornejos en acabar la temporada o els partits de 4x4 a l’Esportíssim, a més de la participació a la Fira d’Entitats de la Fira de la Candelera.
Company Gallery 01
Company Gallery 02
Company Gallery 03
Company Gallery 04

Concurs 20è aniversari

Com tots sabeu la temporada vinent fem 20 anys. Per això el club posa en marxa el concurs de la samarreta del 20è aniversari. Us adjuntem les bases del concurs i les instruccions per participar. Animeu-vos i entregueu les vostres propostes.

carrtell samarreta 20e

BASES DEL CONCURS:
 1. L’ESCUT DEL CLUB ha de sortir a la samarreta. (El podeu descarregar aquí)
 2. Els COLORS DE LA SAMARRETA: ha de predominar el blau. També pot contenir blanc, vermell i groc (tot i que no és obligatori).
 3. El disseny ha de contenir alguna al·lusió al 20 ANIVERSARI en les seves diferent formes: “20 anys” o “1999-2019”.
 4. El NOM DEL CLUB (CFS MOLINS 99) ha d'aparèixer en el disseny.
 5. Caldrà presentar els dissenys en format en paper D-A3 i fitxer gràfic (només s'acceptaran els formats .pdf, .jpg o .png).  Podeu fer el disseny amb paper amb qualsevol tècnica gràfica (llapis, retoladors, aquarel·les,....) i després fer-li una foto. O be al contrari, fer el disseny amb ordinador i posteriorment  imprimir-lo.
 6. Cal dissenyar les 2 cares de la samarreta en 2 fulls diferents i 2 arxius gràfics diferents indicant clarament quina és la part frontal i quina la posterior.
 7. Cal tenir en compte la combinació de colors amb els pantalons i els mitjons. (Podria ser pantaló blau i mitjons blancs, o pantalons blancs i mitjons blaus)
 8. El Jurat estarà composat per Dani Santamaria (president del club i fundador), Jaume Molins (expresident del club) i Joan Baqués (vocal de la Junta Directiva i fundador).
 9. Els dissenys s'hauran d'entregar abans del dia 04/05/2018
 10. Els formats digitals (.pdf, .jpg o .png) al correu electrònic de club
 11. Els dissenys físics hauran d’anar en un sobre tancat on fora hi consti el vostre nom i cognom, i la referencia al concurs “SAMARRETA DEL 20 ANIVERSARI”.   En el disseny de paper NO hi pot  constar el nom del dissenyador, solament haurà d’estar escrit en el sobre. El club garanteix l’anonimat dels dissenys sobre els quals debatrà el jurat, fins a després del veredicte.
 12. Poden participar en el concurs tots els integrants del club (jugadors, entrenadors, delegats...) i tot aquell que hagi estat relacionat amb el club durant els 20 anys d'història (exjugadors, exentrenadors...). No hi poden participar els membres de la Junta Directiva.
 13. El jurat farà públic el disseny guanyador el dia 10/05/2018
 14. L'autor del disseny guanyador serà premiat amb 100€ en material esportiu.
 15. Si el jurat ho estima oportú, el premi podrà quedar desert.
 16. Data de lliurament: 04/05/2018
 17. Obertura de sobres i exposició publica: 07/05/2018
 18. Fallo del jurat: 10/05/2018