Història CFS Molins 99

Fundat l'any 1999

Història CFS Molins 99

Fundat l'any 1999

El Club Futbol Sala Molins 99 va ser fundat el maig de 1999 per un grup de joves amb la intenció que tots els practicants d’aquest esport tinguessin un club de referència a Molins de Rei. La idea era crear una escola de futbol sala i formar jugadors des de petits perquè poguessin anar competint en totes les categories fins arribar a sènior.
 
El primer president del club va ser Josep Mª Juarros i després el van succeïr en Jesús González, Jaume Solé, Jaume Molins, Josep Canals i l’actual president, en Dani Santamaria. Amb el pas dels anys i en consonància amb el creixement del club la Junta Directiva també ha anat augmentant. Una de les claus del funcionament del club és que els membres de la Junta estan estretament implicats amb els equips ja sigui com a integrants d’algun d’ells, entrenadors o pares de jugadors.
 
Des de l’any 2001 els equips del CFS Molins 99 disputen competicions federades i des de la temporada 2006-07 també hi ha equips femenins. Actualment el Sènior Masculí juga a Tercera Divisió Nacional i el Femení a Primera Divisió Catalana.
 
A part dels sèniors el CFS Molins 99 compta amb equips a totes les categories de la base, en masculí i en femení. En total actualment el club el formen més de 200 persones entre jugadors, tècnics i col.laboradors.
 
A finals de l’any 2009 es produeix el trasllat dels equips al Poliesportiu La Sínia, que es converteix en la seu de la nostra entitat i on actualment tots els nostres equips hi entrenen i juguen.
 
El CFS Molins 99 també organitza activitats durant l’any, com el Campus d’Estiu, els tornejos en acabar la temporada o els partits de 4x4 a l’Esportíssim, a més de la participació a la Fira d’Entitats de la Fira de la Candelera.
Company Gallery 01
Company Gallery 02
Company Gallery 03
Company Gallery 04

El CFS Molins 99 consolida la permanència a Tercera Nacional

CFS Molins 99 6-3 Sant Julià (Ivan Rodríguez 3, Erik Andreozzi, Rubén García, Karim Benaliti)

CFS Molins 99 Sant Julià

Després de la victòria contra el Sant Julià per 6 a 3, el CFS Molins 99 aconsegueix virtualment continuar a la Tercera Divisió del futbol sala estatal una temporada més. 

Era l’objectiu primordial i s’ha aconseguit: el CFS Molins 99 continuarà, una temporada més, a la Tercera Nacional del futbol sala estatal. Amb la victòria per 6 a 3 contra el Sant Julià, rival de la zona baixa, la permanència no es matemàtica però s’haurien de donar una sèrie de caramboles pràcticament impossibles perquè l’equip de Juanjo Amigo baixi de categoria.

Podeu veure la crónica sencera aquí.