Història CFS Molins 99

Fundat l'any 1999

Història CFS Molins 99

Fundat l'any 1999

El Club Futbol Sala Molins 99 va ser fundat el maig de 1999 per un grup de joves amb la intenció que tots els practicants d’aquest esport tinguessin un club de referència a Molins de Rei. La idea era crear una escola de futbol sala i formar jugadors des de petits perquè poguessin anar competint en totes les categories fins arribar a sènior.
 
El primer president del club va ser Josep Mª Juarros i després el van succeïr en Jesús González, Jaume Solé, Jaume Molins, Josep Canals i l’actual president, en Dani Santamaria. Amb el pas dels anys i en consonància amb el creixement del club la Junta Directiva també ha anat augmentant. Una de les claus del funcionament del club és que els membres de la Junta estan estretament implicats amb els equips ja sigui com a integrants d’algun d’ells, entrenadors o pares de jugadors.
 
Des de l’any 2001 els equips del CFS Molins 99 disputen competicions federades i des de la temporada 2006-07 també hi ha equips femenins. Actualment el Sènior Masculí juga a Tercera Divisió Nacional i el Femení a Primera Divisió Catalana.
 
A part dels sèniors el CFS Molins 99 compta amb equips a totes les categories de la base, en masculí i en femení. En total actualment el club el formen més de 200 persones entre jugadors, tècnics i col.laboradors.
 
A finals de l’any 2009 es produeix el trasllat dels equips al Poliesportiu La Sínia, que es converteix en la seu de la nostra entitat i on actualment tots els nostres equips hi entrenen i juguen.
 
El CFS Molins 99 també organitza activitats durant l’any, com el Campus d’Estiu, els tornejos en acabar la temporada o els partits de 4x4 a l’Esportíssim, a més de la participació a la Fira d’Entitats de la Fira de la Candelera.
Company Gallery 01
Company Gallery 02
Company Gallery 03
Company Gallery 04
Arriben les JORNADES DE PROVES per formar part del nostre CFS MOLINS 99 per la categoria de PROMESES i PREBENJAMÍ, i també pels equips FEMENINS!!!

Jornades de Proves 2018

A partir del dilluns 4 de juny i fins el dijous 14 de juny realitzarem jornades de proves per les possibles noves incorporacions de la propera temporada 2017/18. Cal tenir present que aquestes proves no comprometen a cap de les dues parts a assegurar la inscripció per la propera temporada.

En el cartell informatiu trobareu les categories, els dies d’entrenament i l’horari per poder assistir en aquestes jornades.  

Cal tenir present, que si esteu interessats en participar i assistir a algun d’aquests entrenaments, o coneixeu a algú que ho estigui, necessitem que ens envieu un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., informant del nom i cognom del nen/a, data de naixement i les dates que voleu/podeu assistir. 

US HI ESPEREM A TOTS/ES!!