CADET A 5-3 Esquitx FS

Victòria treballada a l’hora de dinar

El passat dissabte el Cadet A s’enfrontava al 6è classificat, l’Esquitx FS Associació Esportiva A de Sant Sadurní d’Anoia. El partit es jugava a l’hora de dinar i els dos equips van demostrar que tenien “gana” de guanyar el partit.

Tots dos equips van plantejar un partit on la pilota anava molt ràpida i amb bastant criteri. Les ocasions sovinteyjaven a les dues porteries. La major eficàcia dels molinencs va permetre que en les primeres ocasions ja s’avancessin en el marcador per dos gols de diferència. Malgrat això, els visitants van aconseguir reduir la diferència en el marcador en una jugada d’estratègia.
Quan ja s’apropava el descans i semblava que s’arribaria amb el resultat ben ajustat, va arribar el tercer gol local que donava certa tranquil-litat a la mitja part.

La segona part es va iniciar amb la mateixa dinàmica que s’havia desenvolupat al llarg de la primera: joc viu, dinàmic i molta esportivitat en els dos equips.
Les ocasions sovintajaven i faltant deu minuts els molinencs van aconseguir el seu quart gol que havia de donar tranquil-litat. Però res més lluny de la realitat. Un minut després, els visitants van aconseguir el seu segon gol. I en dos minuts, el seu tercer, que deixava un marcador ajustat pels darrers cinc minuts.
Els visitants jugaven de 5 però no tenien ocasions clares fruit de l’esforç defensiu dels molinencs. En una jugada de contraatac, iniciada des de la pròpia porteria, el CFS Molins 99 aconseguia el seu cinquè i definitiu gol.

Amb aquesta victòria per 5 a 3, el Cadet A es manté líder invicte després de vuit partits i a tres punts del segon classificat.

cadetA esquitx

Vilanova 1-10 Cadet A

Partit plàcid contra el darrer classificat

El Cadet A va visitar la pista del FS Vilanova A. A priori havia de ser un partit desigual, vista la distància entre el nostre Cadet que era líder i l'equip local que era el darrer classificat. I aquesta diferència es va notar des del primer moment.

Els nostres jugadors tocaven la pilota amb criteri i velocitat i feien córrer a la defensa del Vilanova. Aquesta velocitat feia que en algun moment hi hagués errades en la precisió de les passades i en la decisió final de xutar. Malgrat això, de mica en mica la superioritat dels molinencs es va anar imposant i van anar aconseguint gols i distanciant-se en el marcador arriabnt al la mitja part amb un clar 0 a 4.

La segona part va ser un continuació del joc de la primera però amb males accions per part dels jugadors locals que anaven encenent els nervis dels molinencs. Per sort, el Molins 99 va seguir dominant el partit i el Vilanova no trobava manera de tenir la pilota, tret d'ocasions esporàdiques i provocades per errades dels molinencs. Fruit d'això, van aconseguir marcar l'anomenat gol de l'honor faltant cinc minuts per acabar el partit. El resultat final va ser d'un clar i contundent 1 a 10 que fa més líders al Cadet A. 

Vilanova CadetA

Cadet A 3-2 Bellesport

El passat diumenge 11 de novembre, el Cadet A jugava a casa contra el colider Bellsport AEFS B. El pavelló de La Sínia, ple a vessar, volia veure un bon partit i així va ser.

cadetA Bellesport

L’inici del partit, amb una gran intensitat per part dels molinencs, donava a entendre que seria competit. Al llarg dels primers minuts, els locals van tenir diverses oportunitats, fruit del bon joc col-lectiu, però sense arribar a materialitzar-les.
Fins que va arribar el primer gol al minut 10, que reflectia el domini que es veia en el camp. Tot i seguir amb aquest domini, el segon gol no va arribar fins el minut vint amb una jugada d’estratègia d’un fora de banda molt ben ejecutada.
Poques ocasions es concedien a l’equip visitant. I el 2 a 0 que es reflectia en el marcador a la mitja part, semblava poc pel que es veia en el camp.
La segona part no va anar tant bé com la primera. El Bellsport va fer un pas endavant i pressionava molt més la sortida de la pilota. Semblava que els jugadors molinencs volguessin portar el partit més controlat i van baixar la intensitat.
Tot i que el domini de pilota era dels visitants, una bona jugada del nostre Cadet A va posar el tercer gol al marcador, que donava tranquil-litat.
Però els guionistes d’aquest partit, tenien previst un gir inesperat. Els visitants van aconseguir el seu primer gol en una jugada d’estratègia. I encara faltaven deu minuts de partit. Aquest fet els va encoratjar a seguir anant pel partit. Es van posar a jugar amb porter-jugador i van aconseguir el seu segon gol faltant dos minuts.
Malgrat això, els molinencs van seguir amb el tarannà de control de partit que havien fet al llarg de tota la segona part. I els va sortir bé aconseguint la victòria que els col-loca com a líders del seu grup.
Esperem que l’equip pugui oferir partits sencers amb el mateix bon joc ofert a la primera part.
D’altra banda, desitgem que l’ensurt que va patir un dels jugadors del Bellsport quedi en això, un petit ensurt i que millori i pugui seguir endavant practicant l’esport que li agrada. Molts ànims!

Cornellà CFS B 1 - 6 Cadet A

El passat dissabte 27, el Cadet A visitava una pista coneguda, la del Cornellà CFS B. Era coneguda pel partit de pretemporada que es va anar a jugar i que va acabar amb clara victòria dels molinencs.

cornella cadetA

Aquest fet potser va fer que els nostres jugadors no sortissin amb tota la concentració i intensitat necessàries. S'intentava i s'aconseguia portar un ritme ràpid de pilota però petits detalls, potser provocats per la confiança, no deixaven aconseguir marcar els gols.

Calia obrir la llauna, com es diu col·loquialment, per encarrilar el partit. Així va ser. I amb un xut encertat des de fora de l'àrea en una jugada d'estratègia de córner, es va aconseguir el primer gol. El segon, en una passada llarga i ben definida. Amb aquest 0 a 2 s'arribava al descans.

La segona part havia de servir per agafar més distància en el marcador i poder jugar més tranquils i fent bé les coses. Lluny d'això, el Cornellà aconseguia escurçar distàncies posant un perillós 1 a 2 al marcador.

Però aquest fet va servir com estimulant per als nostres jugadors que, de mica en mica, van anar eixamplant la diferència en el marcador. La superioritat que s'anava veient en el joc, per fi es veia reflectida en els gols que s'aconseguien.

El resultat final d'1 a 6, tot i marcar una gran diferència, no demostrava la superioritat de joc i de domini que va tenir el Cadet A. Potser caldrà polir petits detalls per aconseguir marcar gols amb més facilitat i jugar, encara millor, de manera col·lectiva.

Aquesta victòria va servir per seguir a la part alta de la classificació sense haver perdut cap punt en els quatre partits disputats.

CCR 0-4 Cadet A

El dissabte, a l’hora del cafè, el Cadet A visitava la pista del CCR Castelldefels per jugar el segon partit de Lliga.

CCR CadetA

Aquesta vegada no es podien cometre les mateixes errades que en el primer partit.
Això van demostrar des del primer moment. I les diferents ocasions que anaven tenint les anaven materialitzant. D’aquesta manera, es posaven amb un clar 0-3, dominant el marcador i també el joc.
Per desgràcia, i faltant 13 minuts per acabar la primera part, en una mala caiguda, en David es donava un cop al cap i havia de ser atès per les emergències mèdiques i traslladat a l’hospital. Les lessions que va patir són una fractura d’escafoides i un petit esguinç a les cervicals.
El partit, a partir d’aquell moment deixava de tenir importància. Semblava que els companys havien desconnectat i, malgrat aconseguir un quart gol, la pilota ja no es desplaçava amb velocitat i les cames no anaven tan ràpid.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica. Poc joc dels nostres jugadors que deixava que l’equip local tingués una mica més la pilota però sense materialitzar cap de les ocasions creades.
D’aquesta manera, els minuts anaven passant fins arribar al final amb el 0 a 4 de la primera part.
En aquesta ocasió, el resultat del partit era el que menys importava ja que per davant de tot, estava la salut i el benestar físic del nostre jugador lesionat. Molta força David! T’esperem ben aviat!

CFS Molins 99 2 - 1 CFS Cubelles

El passat diumenge 7 d’octubre, el Cadet A va començar la lliga jugant a casa contra el CFS Cubelles.

cadetA cubellas

Al llarg de la setmana, l’entrenador els va estar motivant per aconseguir sortir el primer partit amb tota la intensitat i motivació necessària.
I així va ser. Moltes ganes de fer-ho bé i de voler marcar aviat. Potser massa ganes, que van provocar nervis i imprecissions en les darreres passades.
Tot i això, els nostres jugadors tenien clares ocasions de gol, que no les aconseguien marcar per molt poc. L’equip visitant posava en perill a la porteria local amb contraatacs molt comptats.
El descans havia de servir per calmar els nervis i aclarir conceptes.

Així va semblar en un primer moment. Intentar jugar amb més precisió, tocant amb més facilitat la pilota.
Però l’esport és màgic i imprevisible. Quan semblava que el partit es calmaria, una bona  jugada visitant acompanyada de poca intensitat defensiva, posava per davant als visitants.
A partir d’aquest gol, el partit va embogir. Anades i tornades a les dues porteries, però amb ocasions més clares pels nois del Molins 99. D’aquesta manera, s’aconseguia empatar el partit amb una bona jugada.
L’empat va posar el partit en una situació difícil de gestionar emocionalment. I encara més quan va haver-hi l’expulsió del porter visitant per una entrada forta al mig del camp.
La superioritat numèrica es va aprofitar i els locals es van posar per davant en el marcador 2 a 1. I en la mateixa jugada, un dels jugadors molinencs va ser expulsat per segona groga.
Amb un treball defensiu molt bo, amb constants ajudes i sacrifici col-lectiu, es va poder mantenir el resultat favorable fins acabar el partit.

Caldrà treballar encara una mica més per poder tancar els partits, aprofitant les ocasions que es generin des del principi del partit. I, sobretot, gestionar les emocions en situacions estressants que es produeixin al llarg dels partits i de la temporada.