Javier Aguilar renova amb el Molins99

L’actual delegat del Senior A, Javier Aguilar,  ha renovat el seu compromís amb el club per dues temporades més, seguint les passes de l’entrenador, Juanjo Amigo. Des del club volem agraïr la gran tasca que realitza cada dia a La Sinia. És una peça clau per l’equip i pel club. Gràcies Javi.

javier aguilar renueva

Juanjo Amigo renova amb el Molins99

La junta directiva vol anunciar la renovació de l’actual entrenador del primer equip per les properes dues temporades. Amb aquest compromís el club vol consolidar la proposta de treball amb la intenció de donar estabilitat a l´equip i anar incorporant els jugadors que arriben de la base.

juanjo amigo renueva

El CFS Molins 99 consolida la permanència a Tercera Nacional

CFS Molins 99 6-3 Sant Julià (Ivan Rodríguez 3, Erik Andreozzi, Rubén García, Karim Benaliti)

CFS Molins 99 Sant Julià

Després de la victòria contra el Sant Julià per 6 a 3, el CFS Molins 99 aconsegueix virtualment continuar a la Tercera Divisió del futbol sala estatal una temporada més. 

Era l’objectiu primordial i s’ha aconseguit: el CFS Molins 99 continuarà, una temporada més, a la Tercera Nacional del futbol sala estatal. Amb la victòria per 6 a 3 contra el Sant Julià, rival de la zona baixa, la permanència no es matemàtica però s’haurien de donar una sèrie de caramboles pràcticament impossibles perquè l’equip de Juanjo Amigo baixi de categoria.

Podeu veure la crónica sencera aquí.