FS CASTELLDEFELS 1 - 5 INFANTIL A

Inici de segona volta al camp del cfs Castelldefels
El passat dissabte a la tarda, l'Infantil A iniciava la segona volta sent el 4t classificat de la categoria.
A l'escalfament hi va haver unes senyals que pregonitzaven un mal auguri. El David patia una contractura i deixava l'escalfament. Un focus de la llum es trencava i queia a la porteria on escalfàvem.

Senyals negatives? Contra aquestes senyals sols s'havia de fer una cosa: sortir a guanyar el partit amb intensitat i bon joc. I així ho van fer. Tocant la pilota, buscant les millors passades, en cas de pressió jugant amb el porter. Amb aquesta dinàmica de joc, les ocasions van anar arribant. Es van posar per davant amb un 0-2. En una jugada de mala sort, el defensa va marcar gol en pròpia porta. Podia semblar que el Molins 99 començaria a tenir dubtes, però un gol ràpid posava un tranquil-litzador 1 a 3 per arribar al descans.

La segona part s'iniciava amb el mateix tarannà. Molta intensitat per part dels nostres jugadors i intentant creant bones jugades. De mica en mica, el Molins 99 dominava amb claretat el joc i tenia moltes oportunitats: xuts al pal i xuts clars que sortien a fora per poc. El CFS Castelldefels no tenia cap ocasió clara. Sols xuts ocasionals i molt llunyans que no creaven perill.
El Molins 99 aconseguia marcar dues de totes aquestes ocasions i s'arribava al resultat final de 1 a 5.

Bon inici de segona volta. Cal mantenir aquest nivell de joc i d'intensitat i els bons resultats seguiran arribant.

Crònica d'Òscar Navarro

Tags: Infantil A