Benvolgudes famílies,

En el document adjunt trobareu els equips de la propera temporada 2021-22, amb els horaris d’entrenament, data d’inici, els entrenadors i/o ajudants i els jugadors de cada equip.

Cal esmentar, que ens reservem el dret de poder modificar qualsevol aspecte esmentat en aquest document, per tal de millorar l'organització i el funcionament dels equips i club; sobretot per aquells jugadors i jugadores que són nou la propera temporada, ja que al setembre acabarem d'encaixar adequadament els equips. En qualsevol cas, sempre en sereu informats.

De la mateixa manera, des de la categoria aleví a sènior, durant la temporada, és possible que alguns jugadors i jugadores canviïn d’equip i/o s’intercanviïn jugadors d’equips puntualment, ja sigui pel seu millor desenvolupament, pel seu rendiment o per completar algun equip que necessiti jugadors/es. Des de la coordinació valorem aquests canvis positivament ja que ajuden a un desenvolupament més complet dels jugadors/es.

Finalment, esmentar que els entrenaments específics de PORTERS s’iniciaran a l’octubre. Durant l’inici de la temporada se us comunicarà els dies i horaris d’entrenament de cada categoria.

Per qualsevol consulta escriviu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Coordinació del CFS MOLINS 99

Benvolgudes jugadores i jugadors, mares i pares,
Com ja sabeu, han passat moltes coses des del darrer comunicat del mes de Gener que volem repassar:
 • Tots els equips de Club ja poden entrenar des del mes de Febrer, adaptant-nos en tot moment a les normatives sanitàries, a les limitacions horàries i al toc de queda.
 • El Sènior femení A ha tornat a la competició, en una lliga on només es disputarà una volta.
 • El Sènior masculí ha acabat la primera lligueta de la competició. El proper dissabte 13 de Març comença la segona lligueta per aconseguir la permanència a Tercera Nacional. El grup és de 6 equips amb anada i tornada.
 • Hem començat les retransmissions dels partits a La Sínia dels Sèniors A masculí i femení pel canal Youtube del Club. Volem donar les gràcies a les persones que ho fan possible (Cristina, Guillem, Eva, Marina, Anna, David, Jose Antonio...). En els partits que juguem com a visitants sempre que podem ho fem per Instagram. Durant la setmana podeu trobar tota la informació a les xarxes socials del Club.
 • Es permet la tornada a la competició de les categories Juvenil i Sènior territorial, aquesta represa serà el cap de setmana del 20 i 21 de març.
Ben aviat, els equips afectats tindreu tota la informació.
 • La resta de categories, de moment, continuen sense poder competir.
 • En quant a les activitats extres del club, us hem d’informar que enguany no hem pogut organitzar ni podrem dur a terme les Colònies de setmana santa, així doncs, per setmana santa no organitzarem cap activitat.
Pel que fa a les quotes, el Club va decidit passar la segona quota aquest mes de març, així doncs, us arribarà en els propers dies. El mes de febrer no es passarà perquè ja havíem cobrat el mes de novembre per avançat i finalment no es va poder entrenar. Podem dir que canviem febrer per novembre. A final de temporada passarem la darrera quota amb els mesos d’abril, maig i juny, sempre que es pugui seguir entrenant.

En un dia tan important com avui heu de saber que el Club manté els mateixos criteris pels equips femenins i masculins de l’entitat. Actualment tenim 6 equips femenins i estem treballant per poder incorporar-ne un de nou. El Futbol Sala femení és una aposta clara del CFS Molins 99 des de fa molts anys i seguirem en aquest camí.

Atentament La Junta Directiva,
Molins de Rei, Març de 2021 
Benvolgudes famílies,

En el document adjunt trobareu els equips de la propera temporada 2020-21, amb els horaris d’entrenament, data d’inici i els jugadors de cada equip. Properament actualitzarem l’arxiu per informar-vos dels monitors, entrenadors i ajudants de cadascun dels equips.

Cal esmentar, que ens reservem el dret de poder modificar qualsevol aspecte esmentat en aquest document, per tal de millorar l'organització i el funcionament dels equips i club. En qualsevol cas, sempre en sereu informats.

De la mateixa manera, des de la categoria aleví a sènior, durant la temporada, és possible que alguns jugadors i jugadores canviïn d’equip i/o s’intercanviïn jugadors d’equips puntualment, ja sigui pel seu millor desenvolupament, pel seu rendiment o per completar algun equip que necessiti jugadors/es. Des de la coordinació valorem aquests canvis positivament ja que ajuden a un desenvolupament més complert dels jugadors/es.

Pel que fa els equips on encara no s’han indicat els jugadors, és perquè encara s’estan completant i decidint les plantilles. S’acabaran de decidir a la tornada als entrenaments, tal com va ser explicat a les reunions informatives.

Finalment, esmentar que els entrenaments específics de PORTERS s’iniciaran a l’octubre. Durant l’inici de la temporada se us comunicarà els dies i horaris d’entrenament de cada categoria.

Per qualsevol consulta escriviu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Coordinació del CFS MOLINS 99

Un cop començat l'estiu presentem la QUARTA EDICIÓ de M99 ARREU DEL MÓN.
Des del Club volem saber per on viatgen els nostres jugadors, families, entrenadors i simpatitzants durant l'aturada de la competició.

Amb tot això, farem un sorteig amb les fotografies que ens envieu. La que tingui més "m'agrada" i la més original entre totes les fotógrafies serán les premiades.

Per a poder participar haureu de complir els següents requisits:
 • Nom de qui surt a la fotografia
 • Vestir amb algun producte del Club (samarreta, dessuadora, bufanda...)
 • Facilitar la localització i el dia que s'ha prés la fotografia.
 • Enviar les fotografies a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
El concurs estarà obert fins el 10 de Setembre.

Molta sort i bon estiu!!!


Benvolgudes famílies,

En el document adjunt trobareu els equips de la propera temporada 2019-20, amb els horaris d’entrenament, data d’inici i els jugadors de cada equip amb els seus respectius entrenadors/es. Properament actualitzarem l’arxiu per informar-vos dels entrenadors que tenim pendents i ajudants/delegats de cadascun dels equips.

Cal esmentar, que ens reservem el dret de poder modificar qualsevol aspecte esmentat en aquest document, per tal de millorar la organització i el funcionament dels equips i club. En qualsevol cas, sempre en sereu informats.

De la mateixa manera, des de la categoria prebenjamí a sènior, durant la temporada, és possible que alguns jugadors i jugadores canviïn d’equip i/o s’intercanviïn jugadors d’equips puntualment, ja sigui pel seu millor desenvolupament, pel seu rendiment o per completar algun equip que necessiti jugadors/es. Des de la coordinació valorem aquests canvis positivament ja que ajuden a un desenvolupament més complert dels jugadors/es.

Finalment, esmentar que els entrenaments específics de PORTERS s’iniciaran a l’octubre. Durant l’inici de la temporada se us comunicarà els dies i horaris d’entrenament de cada categoria.

Per qualsevol consulta escriviu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Coordinació del CFS MOLINS 99

Anna Garcia, jugadora del club, està sent convocada a les sessions d'entrenament de la selecció catalana aleví femení de Futbol Sala.

Ens omple d'orgull que la gent de la casa vagi a aquestes convocatòries i li volem desitjar a l'Anna tota la sort possible.

ANNA GARCIA
Aquest cap de setmana s'ha disputat la primera part del torneig 20è aniversari del club. Dissabte vàren competir prebenjamins i benjamins masculins i Diumenge alevins i infantils, també masculins.

El pabelló de La Sinia i la pista exterior es van omplir d'espectadors que no van deixar d'animar al seu equip durant tot el dia. Es van habilitar zones d'ombra per poder menjar i descansar. També hi havia servei de bar i tots els àrbitres eren de la FCF.

Tots els jugadors del torneig es van endur una medalla conmemorativa 

Un cap de setmana molt intens amb un gran ambient de Futbol Sala.   
Des del club estem molt contents amb aquesta nova iniciativa.

Després de dues temporades amb nosaltres, Juanjo Amigo i el club han arribat a un acord perquè l'entrenador de Santa Coloma de Gramanet quedi lliure.

Agraïr a Juanjo tota la feina feta durant aquestes dues temporades, que ens ha permès mantenir l'euip a Tercera Nacional amb gent molt jove i format majoritàriament per gent de la casa.

Et desitgem el millor en aquesta nova etapa que tot just comença.

Aprofitem per donar la benvinguda a Oscar Gonzalez, actual entrenador del Senior B, que agafarà el relleu al Senior A. Persona vinculada al club de fa molts anys, esperem que gaudeixi d'aquesta nova etapa i que ens ajudi a consolidar la gent de la casa.

Molta sort!!!